,

Boussoufa overwoog vertrek bij Anderlecht

Mbark BoussoufaMbark Boussoufa heeft tijdens de zomerstop overwogen Anderlecht te verlaten om elders een nieuw avontuur aan te gaan. De Marokkaanse aanvaller blijft Paars-Wit echter toch trouw meldt VoetbalPrimeur.nl.

“Ik ga eerlijk zijn, ik heb er inderdaad over nagedacht om een nieuwe uitdaging op te zoeken”, erkent Boussoufa in Het Laatste Nieuws. “Er waren ook een aantal mogelijkheden. In grote competities. Maar ik heb ook de conclusie getrokken dat ik nog niet ben uitgekeken op Anderlecht. Alles is hier uitstekend geregeld, het bevalt me in deze club, én er is Frank Vercauteren.”

Er is 1 reactie

  1. dre
    Geplaatst op juli 16, 2007 om 3:12 pm uur.

    Hij gaat naar Ajax in geval Sneijder vertrekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


INGEZONDEN.FOTO'S