,

Ben Saunders en Marokkaanse verloofde uit elkaar

Ben Saunders en zijn verloofde Soraya zijn uit elkaar. Dat heeft het management van de zanger woensdagavond laten weten aan Albert Verlinde. Eerder op de dag ging al het gerucht dat de twee hun bruiloft zouden hebben uitgesteld, schrijft Nieuws.nl.

“Een uur voor de uitzending kregen we het bericht binnen dat het uit is, echt over en uit”, vertelde de showbizzdeskundige in RTL Boulevard. “Ze begonnen eigenlijk te twijfelen of dat trouwen wel was wat ze wilden. Ze hebben het eigenlijk pas een paar dagen geleden zelf besloten.”

De 28-jarige winnaar van The Voice of Holland vroeg Soraya in juni, tijdens een vakantie in Marokko, ten huwelijk. Wanneer de twee met elkaar in het huwelijksbootje zouden stappen is nooit officieel bekendgemaakt.

Er zijn 4 reacties

 1. Sofi
  Geplaatst op november 10, 2011 om 1:51 pm uur.

  Beauty and the Beast!

 2. rachid
  Geplaatst op november 10, 2011 om 10:08 pm uur.

  niet normaal schande voor marokkaanse volk en haaar ouders een marokaanse meid met zo gek man trouwen

 3. Libaneesje
  Geplaatst op september 7, 2012 om 12:31 am uur.

  GOH KIJK NOU EENS HOE BEKROMPEN HET MAROKKAANSE VOLK NOG STEEDS IS? Z3MA GEMODERNISEERD? JA IN JULLIE DROMEN? WAAROM IS DEZE HOLLANDER GEK? OMDAT HIJ TATOOS HEEFT? OF ZIJN JULLIE STIEKEM JALOERS OMDAT HIJ MEER TALENT HEEFT DAN ALLE ZANGERS EN ZANGERESSEN VAN MAROKKAANSE AFKOMST?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


INGEZONDEN.FOTO'S