,

EU steunt Palestijnse vluchtelingen met 55 miljoen

De Europese Unie heeft ruim 55 miljoen euro beschikbaar gesteld voor steun aan de Palestijnen. EU-buitenlandchef Catherine Ashton ondertekende in Gazastad een overeenkomst met de hulporganisatie van de Verenigde Naties voor Palestijnse vluchtelingen. Dat meldt dagblad DePers.

Met de aanhoudende steun voor de VN-organisatie wil Brussel vrede en stabiliteit in de regio brengen, aldus Ashton. De EU geldt als grootste donor van de Palestijnen. (Bron/ lees verder: DePers)

Palestina

Er zijn 2 reacties

 1. aziz
  Geplaatst op januari 26, 2012 om 4:30 pm uur.

  O wat gul toch..of is het ter compensatie hiervan ..

  http://www.nu.nl/politiek/2725019/rosenthal-blokkeert-kritische-eu-tekst-israel.html

  Dit verklaart ook meteen waarom de minister Netanyaho de tijd en moeite nam om zijn vrienden in Nederland te bezoeken. Dit is nou precies wat ik bedoel met een sterke lobby waar wij naar toe moeten. Rosenthal is een jood ( waar helemaal niets mis mee is) maar met een dubbele pet (en hier wringt het) en zo heb je er alleen in Den Haag nog een aantal zitten (Wilders etc). Deze mensen prediken aan de voorkant hun ongenoegen als het om land gaat als Iran, Korea, Saoudië Arabië en ga zo maar door maar ze scharen zich wel 100% achter een staat die inmiddels miljoenen doden op hun geweten hebben. Ik vind dit niet alleen schadelijk voor de imago van Nederland (als exportland zal je eigenlijk toch voorzichtiger moeten zijn) maar ook voor de gewonen Joodse gemeenschap die zich van dag 1 al verzette tegen deze Zionistische organisatie.

 2. burbakala
  Geplaatst op januari 26, 2012 om 4:50 pm uur.

  Het is ook nooit goed bij Marokkanen hé!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


INGEZONDEN.FOTO'S