,

PSV-publiek laat ‘zakkenvuller Labyrat’ vallen

Tussen Zakaria Labyad en het PSV-publiek komt het waarschijnlijk niet meer goed. De Marokkaanse middenvelder werd zondag voorafgaand en tijdens de wedstrijd tegen NEC uitgefloten door een deel van de supporters. Dat schrijft FCUpdate.nl.

Trainer Philip Cocu vindt dat heel jammer omdat hij erop zou hebben gehamerd dat iedereen achter PSV moest staan. De supporters hadden een spandoek met de tekst ‘Labyrat, zakkenvuller’.

Labyad, al maandenlang onderwerp van een soap vanwege zijn flirt met Sporting Portugal, beantwoordde het gefluit van de fans twee keer met een cynisch applausje. De 19-jarige speler wilde na afloop geen commentaar geven. (Bron/ lees verder: FCUpdate.nl)

Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


INGEZONDEN.FOTO'S