,

‘Estelle Gullit wil oud worden met Badr Hari’

Estelle Gullit, de ex-vrouw van Ruud Gullit, vertelt in De Telegraaf dat ze in de Marokkaanse sportvechter Badr Hari heeft gevonden wat ze al die tijd in haar zogenaamde sprookjeshuwelijk met Ruud heeft gemist.

Estelle, die een relatie zou hebben met Badr, zegt in een exclusief interview met de krant daarover: “Het is niet zo dat Badr me van Ruud heeft afgepakt, zoals de laatste week steeds is gezegd. Ruud heeft me weggegeven”.

Wat Badr Hari er zelf van vindt is (nog) niet bekend. 😉

Er zijn 9 reacties

 1. Rifeno
  Geplaatst op juni 17, 2012 om 7:01 pm uur.

  Het is een kwestie van weken voordat Estelle officieel oud is. De vraag blijft nog of dat Badr ook van plan is om oud te worden met oma Estelle.

 2. Maghrabi
  Geplaatst op juni 18, 2012 om 12:02 pm uur.

  Badr Hari moet voor een Marokkaanse kiezen.Marokkaanse vrouwen zijn goed in koken en in bed.als hij met Estelle oud wel worden.moet hij veel uit eten.maar goed hij mag zelf weten.

 3. Jaba
  Geplaatst op juni 18, 2012 om 12:52 pm uur.

  En voortaan gaat de helft van zijn geld op aan Luis vuton en chanel.

 4. Jane Austen
  Geplaatst op juni 18, 2012 om 9:29 pm uur.

  Ik snap echt niet waarom iemand op Badr Hari zou vallen. 1- Hij ziet er niet uit en 2- hij is een bokser en 3- hij staat bekend als een mishandelaar.

  Hij gebruikt mevr. Gullit gewoon voor het geld en om zijn image op te krikken. Please?!

 5. Farid
  Geplaatst op juni 19, 2012 om 10:49 pm uur.

  ahahhha badr wilt haar aleen voor die kutje elke dag wilt ze dikke grote lul hahahha

 6. Tarik
  Geplaatst op juni 21, 2012 om 3:48 pm uur.

  Jane Austen

  er is geen bewijs dat hij mishandeld hij is er ook nooit voor aangeklaagd je moet ook niet alles gelofen wat de media zegt en al helemaal niet de spits of de telegraaf en al helemaal niet als het over marokkanen gaat dan echt helemaal niet

 7. ouahi
  Geplaatst op juli 9, 2012 om 2:45 pm uur.

  farid, rifeno, maghrabi, jaba, jane en vele anderen: waar hebben jullie het in hemelsnaam over? Laat die twee toch in hun waarde en bemoeien jullie je met jullie eigen levens!

 8. commando van oers 54 /6
  Geplaatst op augustus 29, 2012 om 8:27 pm uur.

  ik vind het jammer voor estselldat dit zo moet gebeuren de tijd zal het uit maken commando groet

 9. Mo
  Geplaatst op december 9, 2012 om 10:53 am uur.

  Het is een kwestie van tijd voor het uitgaat tussen de 2, het is niet omdat ze niet van elkaar houden maar het is iets veel belangrijker dan dat en dat is religie en zoals wij weten vele oorlogen ontstaan door godsdienst verschillen en dat zal ook het geval zijn bij badr Hari en omdat hij moslim Is mag hij niet bekeren naar ander godsdienst en als moslim geloof je in een vrouw die niet half naakt rondloopt voor de media en met andere mannen praat zoals sterren en niet uitgaat. Dus het is nu aan haar als zij echt oud wil worden met Hari. En mijn advies is aan estelle is dat ze zich verdiept in waar hij gelooft: verboden en geboden, normen en waarden en als het haar bevalt dan bekeert en dat doet ze niet om hem zijn zin te geven zodat ie nooit wegloopt. Maar nee dat doet ze voor haar zelf juist ( islam=overgave aan god) ze dan zijn ze allebei zeker tot de dood hun scheid bij elkaar en maken zij mooie kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


INGEZONDEN.FOTO'S