,

Marcouch betrapt jonge dieven op stelen fiets

Kamerlid Ahmed Marcouch heeft maandag twee jonge fietsendieven in hun kraag gevat. De Amsterdammer van Marokkaanse afkomst was op werkbezoek in het plaatsje Velsen. Daar vielen twee jongens van elf en veertien op door hun verdachte gedrag. Ze liepen op straat en verscholen zich nadat ze een agent en Marcouch zagen lopen. Dat schrijft De Telegraaf.

Ze hadden al snel in de gaten dat er iets mis was. De jonge dieven werden in hun kraag gevat nadat ze zich van de fiets probeerden te ontdoen. De 14-jarige jongen bleek voorwaardelijk vrij te zijn.(Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Er zijn 4 reacties

 1. Driss
  Geplaatst op juni 19, 2012 om 12:01 pm uur.

  Weer zo’n pr-stunt van Marcouch! Hij doet er ook alles aan om in het nieuws te komen.

 2. deded
  Geplaatst op juni 19, 2012 om 5:18 pm uur.

  Clown!

 3. Jaba
  Geplaatst op juni 19, 2012 om 6:16 pm uur.

  Ik ben trots op die man.

 4. Afid
  Geplaatst op juni 19, 2012 om 10:18 pm uur.

  Top gedaan Ahmed, dit zouden alle mocroes moeten doen wanneer ze iemand zien stelen.
  Helaas ben je dan snel een verrajer, je moet immers je medemoslim dief te alle tijde verdedigen :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


INGEZONDEN.FOTO'S