,

SMN: “Allemaal achter Yassin El Forkani”

Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) woordvoerder Yassin el Forkani Imam Yassin El Forkani maakte onlangs bekend dat hij zijn preken tijdelijk moet stoppen vanwege de aanhoudende bedreigingen aan zijn adres door radicale jongeren. Een klap in ons gezicht allemaal. Want deze bedreigingen zijn in wezen een aanval op en bedreiging van de vrijheid van meningsuiting en godsdienst.

Het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) steunt de heer El Forkani in zijn weerwoord tegen haat en geweld afkomstig uit extremistische kringen. Het SMN roept de Nederlandse samenleving en de moslimgemeenschap in het bijzonder op zich te scharen achter de heer El Forkani en hem te steunen in zijn strijd voor het vrije woord en verdraagzaamheid.

De politiek vragen wij kritische geluiden van de islamitische gemeenschap over jihadistische radicalisering en extremisme serieus op te pakken en deze bescherming te bieden.

Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


INGEZONDEN.FOTO'S