,

RET weigert ‘Wilders-trams’ in Rotterdam

Anti-Islam Kamerlid Geert Wilders wil heel graag hagelwitte trams in Rotterdam laten rond rijden met daarop de teksten ‘Stop islam’ en ‘Stem 15 maart PVV’. De PVV-voorman stuurde een impressie van de trams vanmorgen de wereld in via Twitter.

Maar het Rotterdamse openbaarvervoerbedrijf RET was daar meteen duidelijk in en wil geen PVV-tram door de stad laten rijden. “Wij zijn een openbaar vervoerbedrijf en politiek neutraal”, zegt een woordvoerder tegen de NOS. Politieke boodschappen op trams of bussen passen daar volgens de RET niet bij.

FOTO: De reclame-uiting op de Rotterdamse tram zoals Geert Wilders die voor ogen heeft. © Twitter/@geertwilderspvv

Er zijn 5 reacties

 1. Yasmina
  Geplaatst op februari 2, 2017 om 7:23 pm uur.

  De peroxide heeft zijn hersenen aangetast.
  Zielig mannetje. Als hij zich eens echt in de moslimgemeenschap zou hebben verdiept zou hij niet zo laag zijn gezonken. Maar ja, alleen een nieuw stel hersenen zou zijn redding zijn.

 2. Richard
  Geplaatst op februari 4, 2017 om 11:34 am uur.

  Zou kunnen. Maar wat of wie heeft jouw hersens aangetast?

 3. Benabdallah
  Geplaatst op februari 5, 2017 om 10:54 am uur.

  @Yasmina, leg jij mij nou eens uit hoe de moslimgemeenschap werkelijk in elkaar steekt want velen weten dit nog steeds niet. Wellicht heeft it te maken met de hypocriete houding van veel moslims. Wat dacht u van mijn Marokkaanse buurvrouw bij wie de ene man na de andere de deur uitloopt. Buiten de deur loopt zij vroom met een hoofddoek op, tijdens de Vastenmaand loopt zij in de supermarkt van de AH met de koran in haar hand te zwaaien waarbij dit boek steevast ter hoogte van haar achterwerk gehouden wordt. En dit is een van de vele voorbeelden waarvan ik dubbelgevoel krijg. Ben je moslim als je met een hoofddoek over straat loopt zwaaiend met de koran ? Een gelovige straalt het uit zonder zich van allerlei toeters te bedienen.

  Geert Wilders geeft exact aan waar het aan de Islam schort. In het verleden heeft de schijnheilige Ahmed Rabbae zich ook fel gekeerd tegen de Islam, deze communist gedraagt zich nu als hoeder en redder van de islam en doet niets anders dan Marokkanen mobiliseren om tegen alles wat niet in zijn straatje past in opstand te komen. O jawel, als de Marokkaanse overheid een boerkaverbod instelt dan houden alle moslima’s en moslims hun mond dicht; gene protesten tegen dat beleid want men heeft angst voor de Marokkaanse geheime dient. Weet jij wat jij moet doen Yasmina ? Trek eens de stoute schoenen aan en zeg tegen de Koning van Marokko hetzelfde wat jij over Geert Wilders schrijft. Durf je het ?

 4. Benabdallah
  Geplaatst op februari 6, 2017 om 10:58 am uur.

  @Yasmina, de enige die zielig overkomt ben jij. Als het jou in dit land niet bevalt dan vertrek je toch lekker waar het goed toeven is. Misschien als Geert Wilders aan de macht is, verlaat je dit land. Maar dat zal wel een wens blijven.

 5. Peter
  Geplaatst op november 15, 2017 om 6:01 am uur.

  @Benabdellah: pleur jij maar lekker op samen met je varkentje Wilders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


INGEZONDEN.FOTO'S