,

Rijkeluiszoon drinkt champagne in ferrari en maakt ongeluk: komt hij ermee weg?

De Marokkaanse miljardairszoon Hamza Darham is donderdagavond opgepakt, nadat hij patserig op sociale media had laten zien hoe hij z’n dure Ferrari in de prak had gereden en daarvoor staande werd gehouden. Het verhaal is uitgebreid beschreven in Marokkaanse media, omdat het vaker gebeurt dat rijkeluiskinderen zich misdragen.

Ondanks dat de jongen alcohol dronk achter het stuur, kwam hij ervan af met enkel een proces verbaal. Maar nadat de video die hij had gemaakt (zie hieronder) viral was gegaan en veel kritiek ontstond, kon de Marokkaanse politie weinig anders dan hem toch nog oppakken.

Met Hamza Darham werden ook de twee agenten die het ongeluk afhandelden opgepakt.

Er is 1 reactie

  1. Lavrov
    Geplaatst op april 24, 2017 om 3:01 pm uur.

    de jongen en zijn vader oppakken, allebei! de nor in! naar opvoedkamp sturen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


INGEZONDEN.FOTO'S