,

Rachid Kasmi 2 juli op Divercity in Den Haag

Rachid Kasmi 2 juli op Divercity in Den Haag

De Marokkaans-Belgische artiest Rachid Kasmi is op zondag 2 juli te zien op het gratis toegankelijke kunst- en cultuurfestival Divercity in het Haagse Zuiderpark. Kasmi maakt door Raï, Chaabi, Izizign, Charki, Reggada en Riffijns geïnspireerde muziek.

Het festival presenteert verder artiesten die de mondiale culturele diversiteit uitdragen en wil het publiek kennis laten maken met diverse wereldculturen, maar ook de verhalen achter deze culturen. Zo is Bollywood zangeres Madhushree op 2 juli voor het eerst in Nederland te zien op het gratis festival.

Eerder werd al bekend dat o.a. Ronnie Flex & Deuxperience Band en Mokoomba ook op Divercity optreden. Tot slot voegt de organisatie ook de Haagse hip-hopformatie H3C SQUAD, het Antilliaanse NSTYPLY en het oost-Europese muziekcollectief The Turbans aan de line-up van Divercity toe. Meer informatie: www.divercity-denhaag.nl

Er is 1 reactie

  1. Yara
    Geplaatst op mei 23, 2017 om 9:39 pm uur.

    Jammer dat het Dunya festival in Rotterdam niet meer bestaat. Althans, niet meer zoals vroeger in het Euromastpark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


INGEZONDEN.FOTO'S