,

Allereerste Nederlandse kinderkoran binnenkort beschikbaar

Binnenkort verschijnt de allereerste Nederlandse kinderkoran. Imam Abdulwahid van Bommel (72) schreef het boek ‘De Koran, uitleg voor kinderen’.

Volgens Uitgeverij Parthenon is het ,,de allereerste Nederlandse kinderkoran”. Het Nederlanstalig kinderboek over de koran is mede mogelijk gemaakt met de steun van een aantal grote moslimorganisaties, zoals Islamitische Stichting Nederland (ISN).

Volgens de uitgever is het opgezet in de stijl van ‘filosoferen met kinderen’ en stimuleert het kinderen vooral om zelf vragen te stellen. Het boek wordt aanstaande zondag gepresenteerd in de Ulu-moskee in Utrecht. Het is de bedoeling dat onder meer islamitische basisscholen het gaan gebruiken. (Bron/ lees verder: het AD)

Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


INGEZONDEN.FOTO'S