,

Het komt niet meer goed met Nouri!

Nouri zakt in elkaar bij oefenduel AjaxAbdelhak Nouri (20) heeft ernstige en blijvende hersenschade opgelopen als gevolg van te weinig zuurstoftoevoer naar de hersenen. Dat meldt de Amsterdamse club donderdagmiddag. Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van zijn hersenen niet meer functioneert en dat de kans op herstel van die functies nihil is.

De Ajax-middenvelder ging zaterdag tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen in Oostenrijk in de tweede helft ineens naar de grond, nadat hij last kreeg van hartritmestoornissen. Hij werd gereanimeerd en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij sindsdien in slaap is gehouden.

Familie, vrienden en de hele voetbalwerled is geschokt. ,,De doktoren zagen het op de scan en ook toen ze hem probeerden wakker te maken ging het niet goed. Dat was ontzettend zwaar”, zegt Nouri’s oudste broer Abderrahim in het AD. ,,Het geloof leert ons ook te accepteren en we bidden voor zijn herstel. Daar houden wij ons nu aan vast. We geloven sowieso dat dit leven tijdelijk is en dat het eeuwige hierna komt maar ja, iedereen had hem eerst nog doelpunten willen zien maken”, zegt Abderrahim.(Bron/ lees verder: het AD)

Er zijn 2 reacties

 1. Yara
  Geplaatst op juli 14, 2017 om 2:34 am uur.

  Allah ya chafih way 3afih. Rabi kbir en kan alles mogelijk maken. Allah ydirlhom chi mo3jiza Inchallah way fiq w yabra ????
  Allah ysaber hbabo ???

 2. mohamed82
  Geplaatst op juli 14, 2017 om 8:41 am uur.

  allah ichafi, allah swt bepaalt het leven van een persoon, veel sterkte Abdelhak. we houden van jou! thala broeder. sabar voor jouw familie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


INGEZONDEN.FOTO'S