,

Verwarde man met mes bij Eiffeltoren toch gezien als terreurverdachte

De man die zaterdagavond bij de Eiffeltoren met een mes zwaaide terwijl hij “Allahoe akbar” riep, wordt verdacht van terroristische motieven. Dat meldt de politie, die de toren uit voorzorg ontruimde.

De man is kortgeleden nog ontslagen uit een psychiatrische inrichting.

De verdachte is volgens bronnen bij de Parijse politie een man van 18 of 19 die is geboren in het West-Afrikaanse land Mauritanië en die een Frans paspoort heeft. Hij werd zaterdagavond laat, een kwartier voor sluitingstijd, opgepakt toen hij zwaaiend met een mes toegang eiste tot de Eiffeltoren. (Bron/ lees verder: de NOS)

Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


INGEZONDEN.FOTO'S