,

Basisschooldirecteur Khalid T. ontkent ontucht

De 32-jarige Khalid T. ontkent dat hij ontucht heeft gepleegd met een 13-jarig meisje. De directeur van de islamitische basisschool An Noer in Alphen, en tevens PvdA-raadslid in Gouda, werd begin vorige week aangehouden.

Zijn advocaat Shirley Splinter meent dat het Openbaar Ministerie (OM) T. op het ‘publieke schavot’ heeft gezet. Volgens de advocaat is geen ‘werkelijk onderzoek’ gedaan en zijn de beschuldigingen ‘zeer discutabel’.

Splinter vindt het ‘disproportioneel en ongegrond’ dat het OM de school en de media heeft ingelicht over de zaak, terwijl haar cliënt in beperkingen zat en daardoor zelf niet publiekelijk kon reageren. Die beperkingen zijn inmiddels opgeheven. (Bron/ lees verder: Bron/ lees verder: het AD)

Er is 1 reactie

  1. Bilal
    Geplaatst op oktober 8, 2017 om 9:16 am uur.

    Je bent gewoon een hele smerige pedoseksueel. Ik hoop dat ze jou in de gevangenis flink te kakken zetten. En dat je nu liegt is wel te begrijpen. Want Marokkanen liegen vaker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


INGEZONDEN.FOTO'S