,

Moslimorganisaties maken afspraken over buitenlandse financiering

Nederlandse moslimorganisaties praten met elkaar over het maken van afspraken om meer openheid te geven over buitenlandse financiering van moskeeën. Minister Asscher verwacht dat dit in de loop van volgend jaar tot een convenant leidt, schrijft het AD.

Lodewijk Asscher (Integratie) hoopt met deze afspraken te breiken dat er meer grip komt op geldstromen uit landen als Saudi-Arabië en Koeweit.

Daarnaast probeert het kabinet samen met andere Europese landen afspraken te maken met Saudi-Arabië, Koeweit, de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar betreft financiering van moskeeën. Volgens minister Bert Koenders (Buitenlandse Zaken) zijn deze landen bereid om mee te werken en willen ze inzicht bieden in welke clubs vanuit Nederland aankloppen voor geld. (Bron/ lees verder: het AD)

Er is 1 reactie

  1. Bilal
    Geplaatst op oktober 8, 2017 om 9:19 am uur.

    Grappig wij schelden de Wahabbieten uit maar heffend e handen op om moskeeën en andere instellingen te laten financieren. Ik ben voorstander van een moskeestop. Waarom ? Omdat een moskee tegenwoordig meer dienst doet als datingsstore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


INGEZONDEN.FOTO'S