,

Politie was op de hoogte van plan criminelen om helikopter te kapen

De politie wist al eerder van de plannen van zware criminelen die ‘bevrijdingsplannen’ aan het beramen waren. De groep criminelen die vermoedelijk kopstuk Benaouf A. uit de gevangenis wilde bevrijden, werd nauwgezet gevolgd.

Vorige week waarschuwde de politie al diverse helikopterbedrijven in het land, vertelt de eigenaar van één van die bedrijven aan BN/De Stem. ,,Een rechercheur belde ons om te zeggen dat er een helikopterkaping aan zat te komen. We moesten het doorgeven als we een verdachte aanvraag zouden krijgen.”

Woensdagmiddag kwam het onderzoek tot een climax, toen de criminelen daadwerkelijk een helikopter hadden geregeld. Agenten wisten de criminelen te traceren in de buurt van de gereedstaande helikopter, waarna ze werden klemgereden. Drie van de criminelen werden opgepakt, één van hen probeerde daarbij te ontsnappen. Agenten namen hem onder vuur. Hij overleed later aan zijn verwondingen. De twee andere verdachten zitten vast. (Bron/ lees verder: BN/De Stem)

Er is 1 reactie

  1. Bilal
    Geplaatst op oktober 12, 2017 om 11:11 am uur.

    Ik zie kruistekens staan bij de namen van de vermoorde Marokkaanse criminelen. Waren het geen moslims ? Ik moet nog de eerste Marokkaan tegen komen die de Islam belijdt zoals het moet. Ja, voor de buitenwereld zijn het (schijnheilige) moslims. Zijn ze begraven of gecremeerd ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


INGEZONDEN.FOTO'S