,

Hilton kondigt drie nieuwe hotels aan in Marokko

Hilton heeft drie nieuwe hotels in Marokko aangekondigd. De hotels komen in de steden Tanger, Taghazout (Agadir) en Casablanca.

De hotels in Tanger en Taghazout gaan opereren onder de naam Hilton Hotels Resorts en zullen zich richten op het luxetoerisme. Het is de bedoeling dat de hotels eind 2018 al open gaan. In Casablanca wordt het Sidi Maarouf hotel omgebouwd tot Hilton Garden In. Deze richt zich meer op zakenreizigers en zal pas in de loop van 2020 de deuren openen.

In maart van dit jaar opende Hilton een ontwikkelingskantoor in Casablanca. Het is de bedoeling dat er in alle grote steden van Marokko een vestiging van het Hilton moet komen. (Bron/ lees verder: Hospitality-management.nl)

Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


INGEZONDEN.FOTO'S