,

WK-loting: Marokko in ‘poule des doods’ tegen Iran en buren

De loting voor de groepsfase van het WK voetbal heeft Marokko in een lastige groep gebracht. De Marokkaanse ploeg zal het moeten opnemen tegen Europees kampioen Portugal en grootmacht Spanje. De drie landen zullen verder in groep B gezelschap krijgen van Iran.

De Marokkaanse ploeg, waar een aantal Marokkaanse Nederlanders meespelen, begint het WK op 15 juni in Sint-Petersburg met een wedstrijd tegen Iran. Daarna volgen Portugal op 20 juni en Spanje op 25 juni.

Vrijdagmiddag vond in Moskou de loting van het WK in Rusland plaats. De 32 geplaatste landen werden in vier potten met acht teams verdeeld, om vervolgens aan elkaar gekoppeld te worden. Op 14 juni van 2018 speelt Rusland de openingswedstrijd tegen Saoedi-Arabië.

Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


INGEZONDEN.FOTO'S