,

Nederland zet vrouwen in als ambassadeur islamitische landen

Misschien is het jou wel eens opgevallen. Nederlandse ambassadeurs in het Midden-Oosten zijn vaker steeds vrouw. Dit blijkt een bewuste zet van de Nederlandse regering. Daarmee wil Nederland een signaal afgeven aan moslimlanden, bericht het AD.

Drie vrouwelijke ambassadeurs in Iran, Oman en Qatar vertellen in de krant over hun ervaringen. ,,We laten zien dat we belangrijk zijn,” klinkt het.

Het is geen officieel beleid, maar feit is wel dat Nederland vaak en veel vrouwen naar landen in het Midden-Oosten stuurt. Dat lijkt Nederland niet uniek te maken in Europa. Zo benoemde België eind vorig jaar een vrouw als ambassadeur in Saoedi-Arabië. (Bron/ lees verder: het AD)

Er zijn 2 reacties

 1. Che
  Geplaatst op februari 6, 2018 om 10:39 am uur.

  …alsof Nederland het voorbeeld is op gebied van vrouwen?!In de Wallen worden vrouwen middeleeuws verkocht en laten we t niet hebben over die zich laten omhoog hijsen om een carriere te maken………….Kijk naar jezelf!

 2. Emir Joop
  Geplaatst op februari 6, 2018 om 7:09 pm uur.

  Ja ja, Nederland is eigenlijk erger dan Saoedie Arabië.
  https://www.youtube.com/watch?v=NLtLeK7YLGY
  En marxisten zijn overigens helemaal niet terminaal debiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


INGEZONDEN.FOTO'S