,

Rapper Kempi bekeerd tot de islam

Rapper Kempi heeft zich dinsdag in de Selimiye Moskee in Haarlem bekeerd tot de islam. Dat heeft hij gisteren laten weten in twee video’s op Instagram. ,,Dus ik ben naar de Moskee geweest. Om half zeven moet ik terug en dan word ik bekeerd”, zei hij in het filmpje.

Nourdeen Wildeman schrijft bij een foto met de rapper te zien is in de moskee: „Alhamdoulilah, ‘rapper Kempi’, heeft gisteren de shahadah uitgesproken en is daarmee de islam binnengetreden. Dit betekent voor hem en voor ons dat we niet meer moeten terugkijken maar vooruitkijken.”

Op sociale media ontvangt Kempi gemengde reacties. Niet iedereen is even enthousiast over zijn keuze. ‘Deze man heeft een stoornis. Slaat vrouwen, heeft mensen bedreigd en nu gaat ie zich bekeren? Hopen dat hij het serieus neemt en niet probeert indruk te maken op de moslimgemeenschap!’, vraagt iemand zich af. Anderen wensen hem veel succes en heten hem welkom. ‘MashAllah’, schrijven zij onder de video. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Kempi over zijn bekering.

Een bericht gedeeld door ParraTV (@parratv) op

Er zijn 4 reacties

 1. Emir Joop
  Geplaatst op februari 7, 2018 om 7:16 pm uur.

  Weer een aanwinst alhamdoelilah. Nog even en de hele TBS kliniek ligt met de kont omhoog.

 2. Psychiater
  Geplaatst op februari 9, 2018 om 9:56 am uur.

  Emir, heb je tijd morgen voor een check?

 3. Richard
  Geplaatst op februari 9, 2018 om 12:29 pm uur.

  Nog een rapper die de weg kwijt is…

 4. Emir Joop
  Geplaatst op februari 9, 2018 om 7:02 pm uur.

  Bestaan er dan van die rijmelende speelgoedgangsters die niet van ’t padje zijn?Maar goed als vrouwenmeppen je sport was zit je bij team islam in elk geval wèl snorretje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


INGEZONDEN.FOTO'S