Cafébaas sleept agenten voor de rechter na bedreiging door undercoveragenten

2

Drie Marokkaans Nederlandse mannen duiken op 12 juli 2016 plotseling op als cafébaas Ismael buiten aan het werk is in Nijmegen. Het gaat om sportschooltypes rijdend in een Audi A8 met Belgisch kenteken. Als de auto tegen een boompje aanrijdt, wil Ismael de chauffeur waarschuwen. Maar de mannen stappen uit en staan al snel om hem heen, schrijft de NOS.

Een van de mannen spreekt alleen Frans. “Hij leek op een huurmoordenaar”, zegt Ismael nu. Hij weet dan nog niet dat het undercoveragenten zijn. Ismael is ook bang omdat hij eerder gewaarschuwd werd voor mogelijke wraakacties uit de onderwereld. “‘Luister Ismael’, zeiden ze. ‘De volgende keer kom ik niet, dan komen andere mensen. Dan moet je weten dat je hele gezin in gevaar is.'”

Als Ismael het incident bij de politie meldt, wordt niet direct gereageerd. Na een paar dagen krijgt hij te horen dat het geen criminelen waren maar undercoveragenten. Ismael is woedend en neemt een advocaat in de arm. Hij wil nu dat de drie agenten worden vervolgd . (Bron/ lees verder: de NOS)

2 REACTIES

  1. Een vaag bericht waar gaat het eigenlijk over ? Undercoveragenten die de drugscrimineel komen waarschuwen voor mogelijke wraakacties (zal zeker niet met drugs te maken hebben) worden nu als verdachten neergezet. Waarom eigenlijk ?

  2. sinds wanneer mogen moslims bij de politie.die ontrouwbare moslimkoppen zorgen toch voor een probleem denk ik.
    en welke domme ‘wollah wat is met deze hoertje’ analfabetische aap heeft dit stuk geschreven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here