,

De naar Marokko uitgezette leden van de Hofstadgroep leiden daar het leven van hun grootouders. Zo meldt journaliste Jutta Chorus vrijdag op Radio1. Chorus sprak Lees verder »

Zweden heeft donderdag Palestina erkend als onafhankelijke staat. Dat laat het ministerie van buitenlandse zaken weten. Binnen Europa gingen alleen Malta en Cyprus Zweden voor. Lees verder »

De schrik bij bij de Canadezen lijkt er aardig in te zitten. In korte tijd zijn twee aanslagen in het land gepleegd waarbij twee militairen Lees verder »

Het aantal huwelijken met een partner uit het land van herkomst onder Marokkaanse Nederlanders is in tien jaar tijd drastisch afgenomen. Ook onder Turken zien Lees verder »

Badr Hari is zondag voor het hotel in Marrakesh lastiggevallen door Britse toeristen. Dat meldt zijn woordvoerder Jacques de Wit dinsdag. Volgens De Wit heeft Lees verder »

Kolonisator Israël blijft maar illegale woningen bouwen op Palestijns grondgebied. De Joodse staat presenteert ondanks internationale commotie het ene bouwplan na het andere. Dit keer Lees verder »

Er is geen enkele sprake van druk vanuit de overheid of de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) om minder Marokkaanse en allochtone verdachten te laten zien Lees verder »

Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever die in Israël werken, zijn vanaf volgende maand niet meer welkom in Israëlische bussen. Dat heeft Israël bekend gemaakt Op Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S