,

De spanning tussen Marokko en Algerije is al jaren om te snijden. Inmiddels lopen de gemoederen ook hoog op over het gerecht couscous en de Lees verder »

Het wordt een van de grootste gevechten in de kickboksgeschiedenis. De ooit zo sterke en brutale Badr Hari tegen de huidige wereldkampioen Rico Verhoeven. Er Lees verder »

Een reeks van beschietingen van coffeeshops in Amsterdam heeft mogelijk te maken met afpersing of het uitschakelen van de concurrentie. Dat meldt De Telegraaf, Sinds Lees verder »

Het driejarige zoontje van Sadhena Ghoerahoe heeft cerebrale parese (milde hersenverlamming). Hij heeft intensieve zorg nodig. Zij, maar vooral haar echtgenoot doen daarnaast extra oefeningen Lees verder »

De Amsterdamse crimineel Hamza B. (29), die in Marokko twintig jaar cel uitzit voor de liquidaties in de Staatsliedenbuurt eind 2012, wordt alsnog berecht voor Lees verder »

Een maand lang filmde hij wat hij allemaal tegenkwam in Marokko. Van de soeks en de ambachtslui van Marrakesh en Fez tot de prachtige duinen Lees verder »

Verschillende troepen zijn vandaag een offensief begonnen om de Iraakse stad Mosul te bevrijden uit handen van Islamitische Staat (IS). Velen zien het offensief als Lees verder »

Het optreden van jihad-expert Montasser Alde’Emeh op het Brainwash Festival in Amsterdam is gisteravond op het laatste moment niet doorgegaan. “We hebben van de uitgeverij Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S