,

Hallo, wij zijn moslims! Dit is de naam van het project waarin moslimjongeren met rozen de straat opgaan om het gesprek aan te knopen met Lees verder »

Duitsland vreest dat in de aanloop naar de verkiezingen in september aanslagen worden gepleegd op plaatsen waar asielzoekers worden opgevangen. De federale recherche waarschuwt hiervoor. Lees verder »

Polisario, de separatistische beweging die naar eigen grondgebied streeft in de Marokkaanse Sahara, heeft zich teruggetrokken uit een betwist gebied. Dat hebben de Verenigde Naties Lees verder »

De Belgisch-Marokkaanse acteur Mourade Zeguendi was maar al te blij toen de Amerikaanse regissuer Brian de Palma hem benaderde voor een grote rol in een Lees verder »

Heel Kanaleneiland is blij voor hem. Hassan Ouirzane heeft een dag voor koningsdag een lintje gekregen als medeoprichter en bestuurder van de Marokkaanse Ouderraad Kanaleneiland Lees verder »

Een 28-jarige man moet vier jaar de cel in voor het ronselen van jihadstrijders voor terreurgroep IS. Volgens de rechtbank in Roermond heeft de Marokkaan Lees verder »

Jouw kind een islamitische naam geven mag niet meer. Althans, als je in de noordwestelijke Chinese regio Xinjiang woont. De Chinese regering draait met nieuwe Lees verder »

Onder het motto ‘Hallo, wij zijn moslims’ gaan moslims op zaterdag 29 april in heel Nederland de straat op om het gesprek aan te gaan Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S