,

In New York heeft een man donderdag vier politie-agenten met een bijl aangevallen. De man blijkt een een geradicaliseerde moslim te zijn. De politie spreekt Lees verder »

De politie beraadt zich op disciplinaire en strafrechtelijke maatregelen tegen een Rotterdamse agent die zich laatdunkend over de Islam en moslims heeft uitgelaten. Politieagent Nico Lees verder »

De Pakistaans Britse Asif Lahore zegt de Conchita Wurst van Groot-Brittannië te willen worden, maar dan zonder baard. De man is homo, travestiet én moslim. Lees verder »

Het Franse bedrijf Capital Biotech denkt een gat in de markt te hebben gevonden met een zogenaamde ‘halal-test‘. Met een buisje en een strip kun Lees verder »

Komend voorjaar wordt in Nederland voor het eerst een internationale halal-beurs gehouden. Op 15 en 16 april 2015 zal de eerste editie van Halal Expo Lees verder »

In en rond het Canadese parlement in de hoofdstad Ottawa is gisteren op drie verschillende plekken schoten gelost. Bij de aanslagen is een militair gedood, Lees verder »

Een geradicaliseerde moslim heeft maandag bewust twee Canadese militairen aangereden. Dat melden diverse media. Beide militairen raakten gewond, waarvan één ernstig. Volgens de krant The Lees verder »

Beeldend kunstenaar Nelle Boer deed zichzelf afgelopen zomer voor als Nizar Mourabit, een Marokkaanse politicoloog uit Emmeloord, en publiceerde onder die naam in verschillende media. Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S