,

Een op de zes nieuwe bedrijven in Nederland werd in 2014 opgericht door iemand met tenminste één niet-Nederlandse nationaliteit. Over het gehele jaar zijn er Lees verder »

De man die in de nacht van donderdag op vrijdag werd doodgeschoten in Rotterdam, is vaker betrokken geweest bij schietpartijen in de onderwereld. Hij werd Lees verder »

Bellen via WhatsApp, Skype en Viber met familie in Marokko is weer mogelijk. Zo melden diverse media. In de afgelopen dagen zouden steeds meer gebruikers Lees verder »

Jonge Marokkaanse en Turkse vrouwen die borstkanker krijgen, worden door artsen minder vaak doorverwezen voor een erfelijkheidsonderzoek dan patiënten met een andere achtergrond, terwijl ze Lees verder »

De 24-jarige Helmonder Al Alili behaalde onlangs zijn master health care aan de Universiteit Maastricht en schreef een sollicitatiebrief aan het Utrechtse bedrijf Cure 4, Lees verder »

Het ongeluk met de supersnelle Audi RS4 eerder deze week waarbij twee jonge inbrekers om het leven kwamen en een andere inbreker zwaargewond raakte, levert Lees verder »

Bij een inbraak afgelopen woensdag is het huis van FunX-dj Morad Elouakili leeggeroofd. De daders hebben voor meer dan 10.000 euro aan spullen gestolen, meldt Lees verder »

Tijdens het Internationaal Film Festival Rotterdam gaat de speelfilm Much Loved in première. De film gaat over drie prostituees in de Marokkaanse stad Marrakech, een Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S