,

Oud-docenten van de failliete islamitische scholengemeenschap Ibn Ghaldoun willen hun baan terug op de nieuwe school De Opperd. Als dat niet gebeurt, stappen ze naar Lees verder »

Badr Hari is de Marokkaanse sportman van het jaar 2013. De kickbokser kreeg maar liefst 86 procent van de stemmen. Dat meldt Lemag.ma. De ceremonie Lees verder »

De zus van één van de doodgeschoten overvallers van juwelier Goldies in Deurne heeft een getuigenverklaring afgelegd bij de politie over een derde en mogelijk Lees verder »

Minister Ivo Opstelten vindt de recente mishandeling van een moslima in Eindhoven ‘ernstig, zorgelijk en onaanvaardbaar’. Dat zei minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie Lees verder »

Over een week verschijnt de enige geautoriseerde biografie van Badr Hari. In het boek verteld de Marokkaanse Nederlander openhartig over onder andere zijn jeugd, matchfixing, Lees verder »

Heb je de eerdere succesvolle edities van de Comedy Night in de Tapas Comedy club gemist? Geen nood, ook deze maand kun je in Rotterdam Lees verder »

Er ligt een beloning klaar van 2500 euro voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de mannen die een moslima mishandelden in Lees verder »

Van 27 april tot 5 mei wordt voor de vierde maal het Souk Nederlands Arabisch festival georganiseerd. Het festival staat volledig in het teken van Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S