,

Bij een zware aanslag met een busje in Barcelona zijn gisteren minstens dertien doden gevallen en zijn zeker honderd mensen gewond geraakt. Vijftien van hen Lees verder »

Moslims uit Qatar zijn toch nog welkom in Mekka voor de hadj, de jaarlijkse bedevaart die iedere volwassen moslim eens in zijn leven moet verrichtten. Lees verder »

Lees verder »

De 35 jarige rijschoolhouder – Said Cinar van “Altijd Geslaagd” – plaatst regelmatig filmpjes van hem online. In onderstaande video wil hij een aantal dingen Lees verder »

Het Londense OV heeft campagnemateriaal op de site en een boekje teruggetrokken omdat er een meisje in voorkomt van een jaar of vier, met een Lees verder »

Koeien worden al langer met robots gemolken. Nu is het de beurt aan de schorpioen om machinaal gemolken te worden. Marokkaanse wetenschappers van de Ben Lees verder »

Dennis Verbaas uit Lisse is maandag in Maleisië getrouwd met prinses Tunku Tun Aminah Maimunah, de enige dochter van Sultan Ibrahim Iskandar van Johor. Dat Lees verder »

Het jaarlijkse Arab Film Festival keert in oktober terug naar Cinerama in Rotterdam. Vijf dagen lang staat de bioscoop in het teken van de Arabische Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S