,

Als het aan VVD-Kamerlid Malik Azmani ligt komen nieuwkomers in Nederland niet zo snel meer aan een Nederlands paspoort. ,,Je moet ingroeien in de samenleving. Lees verder »

De Marokkaanse politie heeft bij een grote politieactie 52 mensen opgepakt omdat ze mogelijk banden hebben met terreurgroep Islamitische Staat (IS). De actie was twee Lees verder »

Om het groeiende terrorisme in Europa het hoofd te bieden komen dertig Europese inlichtingendiensten tegenwoordig wel wekelijks bijelkaar om informatie te delen. De Nederlandse AIVD, Lees verder »

Een van de twee terroristen die gisteren een aanslag pleegde op een Franse kerk is geïdentificeerd. Het gaat om de 19-jarige in Frankrijk geboren Adel Lees verder »

Drie Zweedse meisjes van 16 jaar zijn op 17 juli na de openingsceremonie van het jeugdvoetbaltoernooi Gothia Cup in Göteborg betast door leden van een Lees verder »

Een Facebookpagina die een ‘uitzwaaidag voor de islam‘ aankondigt, wordt overspoeld met enthousiaste reacties. Veel moslims reageren vol lof het initiatief. Iemand die zich op Lees verder »

Een 27-jarige man heeft zichzelf zondagavond opgeblazen voor een wijnrestaurant in de Duitse stad Ansbach. Dat meldden diverse media. De dader zou een 27-jarige Syrische Lees verder »

Badr Hari neemt het in december op tegen kickbokser Rico Verhoeven in het Duitse Oberhausen tijdens kickbocksevenement Glory. Dat melden meerdere buitenlandse nieuwssites. De organisator Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S