,

Op een bijeenkomst in Sharm-el-Sheikh heeft de Arabische Liga besloten tot de oprichting van een Arabische legermacht. Zodra de veiligheid van de regio gevaar loopt, Lees verder »

Somalische elite-eenheden hebben ‘s morgens een einde gemaakt aan de gijzeling van mensen in een hotel in Mogadishu door strijders van de islamitische beweging al-Shabaab. Lees verder »

Mohamed, Ali en Serdar zijn deze week in het zonnetje gezet door de politie. Dit als waardering voor hun heldhaftige redding van een 38-jarige Hagenaar. Lees verder »

Nederland heeft geen goed beeld van welke buitenlandse geldschieters moskeeën in Nederland financieren. Dat blijkt uit een onderzoek in opdracht van de Tweede Kamer. Moskeeën Lees verder »

De centrale bank van Marokko, Bank-Al-Maghrib, heeft plannen voor het oprichten van een van de eerste islamitische banken in Marokko. De opening van de bank, Lees verder »

De burgemeester van Antwerpen Bart De Wever heeft in de afgelopen dagen verklaard dat racisme een gevolg is van de problemen in de maatschappij. Die Lees verder »

Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) brengt vandaag een bezoek aan Marokko om gesprekken te voeren over integratie en de bestrijding van radicalisering. Dat maakt Asschers Lees verder »

Vraagt u zich wel eens af: wanneer komen de moslims met een tegengeluid? Vanaf 30 maart 2015 is dat nieuwe geluid er. Op die dag Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S