,

Het is Ali B opnieuw gelukt om een foto te maken met het koningspaar. De Marokkaanse Nederlander maakte voorafgaand aan het 5 Mei-concert op de Lees verder »

De Annasr Moskee in Rotterdam wordt een gemeentelijk monument. De Raad van State heeft bezwaren van het moskeebestuur verworpen. Dat meldt RTV Rijnmond. Het moskeebestuur Lees verder »

Vandaag kiest Londen een nieuwe burgemeester. Ook al zijn er officieel 12 kandidaten, de strijd lijkt vooral te gaan tussen twee kandidaten: de Pakistaanse moslim Lees verder »

Bij de politie zijn dinsdag na de uitzending van Opsporing Verzocht negen tips binnengekomen over de onthoofdingszaak in Amsterdam. Dit naar aanleiding van nieuwe beelden Lees verder »

Een groep van vijftig tot zestig jongeren van tussen de 12 en 23 jaar oud zorgt voor problemen in de wijk Veldhuizen in Ede. De Lees verder »

In Opsporing Verzocht worden dinsdagavond nieuwe beelden vertoond rond de moord op de 23-jarige Nabil Amzieb. Ook heeft de politie een beloning uitgeloofd van 20.000 Lees verder »

Een krappe meerderheid van de Duitsers is van mening dat op scholen het dragen van een hoofddoek verboden moet worden. Dat blijkt uit een enquête Lees verder »

De economische crisis in Saudi-Arabië zadelt het koninkrijk met grote economische gevolgen. Nadat bekend werd dat de overheidskas vorig jaar een tekort heeft van 100 Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S