,

De wereldwijde onrust over het Amerikaanse besluit Al Quds als hoofdstad van Israël te erkennen en daar de ambassade te vestigen is in het weekeinde Lees verder »

De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan is net als de rest van de wereld woedend over het eenzijdige besluit van de VS om Al Quds Lees verder »

Kickbokser Badr Hari keert terug in de ring. De Marokkaanse Nederlander, uitkomend voor Marokko, vecht op 3 maart in het Rotterdamse Ahoy tegen een nog Lees verder »

Jamal Ben Saddik heeft gisteren de titel bij de zwaargewichten misgelopen. Hij verloor tegen huidig wereldkampioen Rico Verhoeven. In het uitverkochte Ahoy in Roterdam verloor Lees verder »

Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven nemen het vanavond tegen elkaar op in een gevecht om de Glory-wereldtitel. De twee troffen elkaar vrijdagmiddag in Amsterdam, Lees verder »

De Marokkaanse gemeenschap in Den Haag heeft aan de Haagse stad een Oosterse fontein geschonken. Het initiatief is ontstaan in het kader van 14 mei Lees verder »

Naar aanleiding van het ‘gevaarlijke’ besluit van Trump om Al Quds toe te wijzen aan Israël, heeft de VN-Veiligheidsraad besloten een spoedbijeenkomst te houden. Deze Lees verder »

Volgens een hoge Palestijnse functionaris is de Amerikaanse vicepresident Mike Pence niet welkom in de Palestijnse gebieden tijdens zijn geplande bezoek later deze maand. “We Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S