,

Het Nederlandse El Asira opent binnenkort in het Islamitische bedevaartsoort Mekka een “halal seksshop” in samenwerking met het Duitse concern Beate Uhse. De winkel zal Lees verder »

Lau G. moet levenslang de gevangenis in voor de moord op Fouad Bendalla en Karim Fourkour in Venray in 2006. Dat heeft de rechter donderdag Lees verder »

De 23-jarige Amsterdammer Omar H. is afgelopen week om het leven gekomen tijdens gevechten met de Koerdische PKK. Zijn dood zou hebben plaatsgevonden in Syrië Lees verder »

“Maak van het Suikerfeest een vrije dag of hou een ‘atheïstendag’, en zorg dat niet alleen Kerstmis of Pinksteren een dag vrij is”. Dat zegt Lees verder »

De federale Belgische politie heeft een stagiair op non-actief gezet omdat hij op Facebook sympathiseerde met Islamitische Staat (IS). Dat melden Belgische media. De 22-jarige Lees verder »

Saudi-Arabië en zijn bondgenoten stoppen met het bombarderen van doelen in Jemen. Volgens een verklaring die dinsdag op de Saudische televisie werd voorgelezen, wordt Saudi-Arabië Lees verder »

Vandaag opent de zevende editie van Festival Cinéma Arabe in Rialto in Amsterdam. Verder doet het festival dit jaar Den Haag, Maastricht en Rotterdam aan. Lees verder »

Ook Indonesië is de strijd aangegaan met Islamitische Staat (IS). Niet door mee te helpen met het bombarderen van gebieden in Syrië en Irak, maar Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S