,

In het afgelopen jaar is het Bureau Discriminatiezaken (BDZ) overspoeld met klachten van moslims uit regio Haaglanden over discriminatie. Hoewel het aantal meldingen in 2015 Lees verder »

Een bericht van Telegraaf-journalist Alexander Bakker, dat twee Marokkaanse vrienden vanwege hun afkomst werden geweigerd bij een café in Den Haag, zorgt voor geschrokken reacties Lees verder »

De directeur van de Stichting Steun Remigranten in Marokko, Mohamed Sayem, is zondagochtend in Marokko bij een auto-ongeluk om het leven gekomen. Sayem trad geregeld Lees verder »

De politieke partij DENK heeft in de afgelopen weken veelvuldig in het nieuws gestaan. Zo werden de standpunten steeds duidelijker en in navolging van Farid Lees verder »

Islamitische Staat (IS) roept haar volgelingen in een audioboodschap op om tijdens de heilige islamitische maand ramadan bloed te vergieten in Europa en de Verenigde Lees verder »

Zakia Belkhiri (22) bezocht afgelopen weekend in Antwerpen een moslimbeurs. Toen ze daar een stelletje moslimhaters van Vlaams Belang, inclusief hun leider Filip Dewinter, tegenkwam, Lees verder »

Op Facebook, Twitter en andere sociale media verschijnen steeds meer haatberichten tegen moslims en vluchtelingen. De berichten gaan ook steeds verder. “Het toont aan dat Lees verder »

Eén op de zes allochtone studenten wordt gediscrimineerd bij sollicitaties naar een stageplek. Als ze er toch een weten te bemachtigen, krijgen ze vaker dan Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S