,

De Marokkaanse minister voor Mensenrechten Mustapha Ramid is in opspraak geraakt naar aanleiding van uitspraken die hij heeft gedaan over homo’s. Na een kort interview Lees verder »

De Syrische stad Raqqa is sinds dinsdag niet meer in handen van IS. De Syrian Democratic Forces (SDF) hebben na een maandenlange strijd de volledige Lees verder »

Halal reizen neemt tot 2020 met bijna 40% toe tot 168 miljoen internationale toeristen. De vraag naar ’moslim-only vakanties’ is groot. Met name onder jongeren Lees verder »

De groeiende Marokkaanse economie trekt Marokkaans Nederlandse jongeren naar Marokko. Wervingsbureaus springen steeds vaker in op deze trend. Het gebrek aan kansen in Nederland is Lees verder »

De vroegere Franse minister van Cultuur Audrey Azoulay (45) is vrijdag verrassend voorgedragen als kandidaat voor de opvolging van de Bulgaarse Irina Bokova als directeur Lees verder »

Bij een zware bomaanslag in de Somalische hoofdstad Mogadishu zijn zaterdag minstens 85 mensen omgekomen. De gecombineerde aanslag is daarmee een van de dodelijkste sinds Lees verder »

De Utrechtse voetbalclub Magreb’90, die een belastingschuld heeft van een half miljoen euro, krijgt hulp van de nieuwe hoofdsponsor Schiphol Taxi. Het bedrijf dat binnenkort Lees verder »

Bij een doorzoeking van de cel van de Marokkaans Nederlandse crimineel Benaouf A. zijn verschillende telefoons gevonden. Hiermee heeft hij zijn ontsnapping via een helikopter Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S