,

De allergrootste moskee van Nederland dat ten noorden van Gouda moet komen te staan, wordt voorlopig nog niet gebouwd. Het stadsbestuur van Gouda stelt het Lees verder »

De anti-islam partij PVV gaat na de ‘minder minder Marokkanen’ uitspraken eerder dit jaar, gewoon verder met waar het gebleven was. De partij van Wilders Lees verder »

Wie prominente imams, politici of andere mediafiguren bedreigt, komt daar nu te makkelijk mee weg. Dat vindt Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch (PvdA). In dagblad Trouw Lees verder »

‘Wil je naar Syrië? Ga maar!’ En nadat ze daar hebben gevochten, hoeven jihadi’s hier ook nooit meer terug te keren, zegt burgemeester Aboutaleb van Lees verder »

De Tunesische Fatma Ben Guefrache is de nieuwe miss moslima. De 25-jarige computerexperte is gisteren in Indonesië tot winnares gekroond van de islamitische variant van Lees verder »

Het proces tegen de Amsterdammer hamza B. (27) is vandaag in de Marokkaanse stad Tanger op het laatste moment verdaagd door de rechter. Reden hiervoor Lees verder »

Abderrahim Ayachi en Issa Ghoula vonden het tijd voor een Moslim Motorclub. Een club waar mannen met baarden en vrouwen met hoofddoeken niet raar worden Lees verder »

Imam Yassin El Forkani maakte onlangs bekend dat hij zijn preken tijdelijk moet stoppen vanwege de aanhoudende bedreigingen aan zijn adres door radicale jongeren. Een Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S