,

De Britse politie heeft bij invallen op verschillende adressen in Londen en Birmingham acht mensen gearresteerd in verband met de aanslag in Londen van gisteren. Lees verder »

Een man is woensdagmiddag buiten het Brits parlement neergeschoten door de politie nadat hij een agent had neergestoken in het parlementsgebouw. Ook zijn er mensen Lees verder »

De gebedsruimte in de Vrije Universiteit in Amsterdam is te klein voor het aantal biddende studenten. Met name op vrijdagmiddag raakt de ruimte overvol voor Lees verder »

Naast de Verinigde Staten, gaat ook Groot-Brittannië grotere elektronische apparaten zoals laptops en tablets niet meer toestaan als handbagage op vluchten vanuit meerdere landen in Lees verder »

Laptops, iPads en camera’s worden tijdelijk verboden in de cabine, tijdens vluchten uit landen in het Midden-Oosten naar de VS. De maatregel zou genomen worden Lees verder »

Kadija Arib (PvdA) maakt grote kans om haar voorzitterschap in de Tweede Kamer een vervolg te geven. VVD, CDA, GroenLinks, SP en D66 lijken geen Lees verder »

De man die zaterdag werd doodgeschoten op het Parijse vliegveld Orly was onder invloed van alcohol, cannabis en cocaïne. Dat blijkt volgens Franse justitie uit Lees verder »

Twee jongens van 16 en 17 jaar hebben zich bij de politie aangegeven naar aanleiding van een filmpje dat sinds vrijdag rondgaat op Facebook. In Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S