,

Hakim Ziyech zet dinsdagmiddag zijn handtekening onder een vijfjarig contract bij Ajax. Dat melden De Telegraaf en Voetbal International. Volgens de bronnen hebben FC Twente Lees verder »

De Franse Raad van State, de hoogste bestuursrechter, heeft het boerkiniverbod in de badplaats Villeneuve-Loubet verworpen. Volgens de Conseil d’Etat is het verbod in strijd Lees verder »

De anti-Islam partij PVV wil dat alle moskeeën en islamitische scholen moeten worden gesloten. De partij van Geert Wilders wil tevens een koranverbod. Dat staat Lees verder »

Multitalent en ras-entertainer Najib Amhali kiest voor zijn nieuwste show een bijzondere aanpak: de cabaretier maakt geen grappen maar gaat zingen, drummen, rappen en percussie Lees verder »

‘Is Schiphol nog wel veilig?’ Deze kop staat gedrukt bij een foto van de aangescherpte bewaking van Schiphol op de voorpagina van de Volkskrant van Lees verder »

Na zes jaar geen Marokko, heb ik het deze zomer toch weer aangedurfd: op vakantie gaan naar Marokko. In de afgelopen zes jaar ben ik Lees verder »

Na het succes van zijn comedy shows in Marokko speelt Omar Ahaddaf op zaterdag 10 september voor het eerst een Marokkaans-Arabisch gesproken voorstelling in Nederland. Lees verder »

In New York zijn een imam en zijn assistent op klaarlichte dag doodgeschoten toen zij een moskee uitkwamen na het gebed. De 55-jarige imam was Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S