,

Het aantal jonge jihadstrijders die vanuit Nederland vertrekt naar Syrië blijft groeien. Dat meldt de AIVD in het jaarverslag over het jaar 2013. Daarnaast staat Lees verder »

De positie van Haagse allochtonen op de arbeidsmarkt is verder verslechterd. Dat blijkt uit een rapport over integratie dat wethouder Marnix Norder aan de gemeenteraad Lees verder »

In opdracht van Geert Wilders heeft opiniepeiler Maurice de Hond 2500 Nederlanders gevraagd of zij het met de omstreden minder-Marokkanen uitspraak van Wilders eens zijn. Lees verder »

De Verenigde Staten zeggen aanwijzingen te hebben voor het gebruik van giftige chemicaliën door het regime van Bashar al-Assad. Dat liet het Amerikaanse ministerie van Lees verder »

Al langer ligt er een beloning klaar van 2500 euro voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de mannen die een moslima Lees verder »

Dick Advocaat is in beeld om bondscoach van Marokko te worden. De huidige oefenmeester van AZ is via een tussenpersoon benaderd door de Marokkaanse bond. Lees verder »

Sociale media worden niet alleen maar gebruikt voor vrienden en familie. Ze worden al langer ook gebruikt voor politieke doeleinden. Door politieke partijen tijdens de Lees verder »

Een 28-jarige Saudiër heeft een boete gekregen en moet zijn auto voor een week afstaan omdat zijn vrouw betrapt is achter het stuur. De 23-jarige Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S