,

Het Marokkaanse blad Al Watan Al An heeft afgelopen week ervoor gekozen om de Franse president François Hollande als Hitler weer te geven op de Lees verder »

In de Verenigde Staten is de eerste moskee exclusief voor vrouwen geopend. Dat meldt de LA Times. Volgens het blad bestaan er in onder andere Lees verder »

Hoe machtig je ook bent, als het gebedstijd is moet je onder de nieuwe Saudische koning Salman bin Abdulaziz Al Saud ‘gewoon’ even wachten tot Lees verder »

Het Openbaar Ministerie gaat een strafrechtelijk onderzoek starten naar Nederlandse PVV aanhangers die op een Facebookpagina hebben opgeroepen tot geweld tegen moslims. Dat meldt het Lees verder »

De Amsterdamse politie houdt er rekening mee dat de 37-jarige Ghanees die in de nacht van dinsdag op woensdag in Amsterdam-Osdorp werd doodgeschoten, het slachtoffer Lees verder »

De identiteit van de verdachte die donderdagavond het NOS-gebouw op het Media Park binnenviel met een vuurwapen is de 19-jarige Tarik Z. uit Pijnacker. De Lees verder »

Bij zeker drie gezinnen in de Haagse Schilderswijk is een haatbrief bezorgd. Op de ene kant van de brief staat ‘WE ZIJN HIER IN NEDERLAND’ Lees verder »

De profeet Mohammed (vzmh) afbeelden en bespotten mag niet meer op de Turkse versie van Facebook. De sociale media site heeft ingestemd met een verzoek Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S