,

‘Honderden’ Marokkaans-Nederlandse jongeren uit zowel Nederland als Marokko zouden betrokken zijn bij ten minste zes liquidaties en een reeks extreem gewelddadige overvallen in Nederland en Lees verder »

“Zolang ze hun bek niet opentrekken over wat er in Palestina gaande is, kunnen ze allemaal de tering krijgen.” Appa reageerde deze week fel bij Lees verder »

Khalid Boulahrouz kan vanavond zijn officiële debuut voor Feyenoord maken. De Rotterdamse club speelt vanavond om 20.00u in de eigen Kuip tegen het Turkse Besiktas Lees verder »

Dodelijkste dag in Gaza Gisteren was één van de bloedigste dagen in Gaza sinds het Israëlische geweld 22 dagen gelden begonnen is in de bezette Lees verder »

Ook in Palestina begon gisteren de Eid ul-Fitr (het Suikerfeest). Helaas is het voor vele Palestijnen geen reden om feest te vieren. Op de eerste Lees verder »

Tussen de 5000 en 10000 mensen hebben zondag in Rotterdam gedemonstreerd tegen het Israëlisch geweld in de bezette Gazastrook. De protestmars liep van het Schouwburgplein Lees verder »

De redactie en andere medewerkers van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wensen alle lezers en overige moslims in Nederland: Eid Moubarak! Een mooi en gezellig Eid ul-Fitr Lees verder »

Hamas en andere Palestijnse facties hebben ingestemd met een 24-uurs humanitaire wapenstilstand in de Gazastrook, vanaf 14:00 lokale tijd. Hamas woordvoerder Sami Abu Zuhri zei Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S