,

Om binnen twee jaar financieel gezond te worden heeft Vroom & Dreesman (V&D) vrijdag haar nieuwe strategieën bekend gemaakt. Een daarvan is dat het geplaagde Lees verder »

De Islamitische Staat (IS) heeft vrijdagnacht tientallen gevangenen en strijders uit een gevangenis in het Oosten van Irak bevrijd. De strijders van IS hebben de Lees verder »

De Verenigde Arabische Emiraten gaan binnen vijf jaar een ruimtesonde sturen naar Mars. De plannen zijn gisteren bekend gemaakt door sjeik Mohammed bin Rashid Al Lees verder »

Islamitische organisaties uit de regio Haaglanden luiden de noodklok. Zij maken zich ernstige zorgen over de manier waarop moslims in Nederland worden bejegend en behandeld. Lees verder »

Donderdagmiddag probeerde een jonge vrouw van 19 jaar de grens tussen Marokko en de Spaanse enclave Ceuta met een opmerkelijke inhoud over te steken. Omdat Lees verder »

Rapper Appa, zijn echte naam Rachid El Ghazoui, is gisterenmiddag gearresteerd op een parkeerterrein bij grensovergang Hazeldonk in Noord-Brabant. Hij heeft de rest van de Lees verder »

Activist Abulkasim Al-Jaberi heeft zijn uitspraak ‘fuck de koning, fuck de koningin en fuck het koningshuis’ gedaan in de context van een anti-racisme demonstratie. Dat Lees verder »

Minister Asscher van Sociale Zaken verwacht binnen enkele weken een akkoord met Marokko over de sociale zekerheid. Nederland zet daarom de procedure stop die een Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S