,

Rachida en Najima Kharbouch, de bloggende ‘Healthy Sisters’, zijn al lange tijd gestopt met veel en ongezond eten. De twee Marokkaanse Nederlanders zijn opgegroeid in Lees verder »

De vier Arabische staten die Qatar sinds kort volledig proberen te isoleren en boycotten, hebben een lijst met 13 eisen opgesteld waaraan Qatar volgens hen Lees verder »

De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft de vluchtelingen die nu maanden onder erbarmelijke omstandigheden in woestijn leefden alsnog opgenomen. De groep Syrische vluchtelingen bestaat uit Lees verder »

Vlogger Salaheddine Benchikhi heeft voor het eerst in zijn leven de heilige islamitische plaatsen Mekka en Medina bezocht. In zijn reisverslag, genaamd “DE REIS VAN Lees verder »

In het Centraal Station in Brussel is dinsdagavond een man doodgeschoten die vermoedelijk een aanslag wilde plegen. De man liep met een rugzak en een Lees verder »

‘Ik wil moslims doden’, riep Darren Osborne toen hij met een bestelbusje inreed op een groep bezoekers van een Londense moskee. Hij probeerde nog te Lees verder »

De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland roept moslims op het hoofd koel te houden na de aanslag met een bestelbus op moskeegangers in Londen. “We Lees verder »

Opnieuw een terroristische aanslag in Londen. In de nacht van zondag op maandag heeft een terrorist met een bestelbus met grote snelheid ingereden op een Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S