,

De Israëlische bombardementen van huizen van burgers in de Gazastrook en de aanslag op het Al-Aqsa-ziekenhuis van afgelopen maandag moeten zo snel mogelijk internationaal en Lees verder »

In dit artikel reageert islamitisch theoloog Rafik Dahman inhoudelijk op de discussie over orgaandonatie en de Islam, die de afgelopen week op de JaofNee Facebook Lees verder »

Hoe noemen we iemand die leden van een verzetsbeweging omschrijft als terroristen en de bezetting waartegen die beweging zich verzet continu negeert? Hoe noemen we Lees verder »

Het gruwelijke optreden van Israël in de dichtbevolkte gebieden van de Gazastrook heeft tot een groot drama geleidt onder de Palestijnen. De regio is één Lees verder »

De pro-Palestina demonstratie zondagmiddag in Amsterdam was een groot succes. Duizenden pro-Palestijnse betogers liepen mee in een mars om te protesteren tegen het Israëlisch geweld Lees verder »

Ondanks de wereldwijde protesten tegen het bloedbad in Gaza en de vele gedode Palestijnse burgers, gaat Israël door. Het Israëlisch grondoffensief in Gaza wordt zelfs Lees verder »

Over de hele wereld vonden de afgelopen dagen massale demonstraties plaats tegen het bloedbad in de Gazastrook. Het Israëlisch geweld in de Palestijnse gebieden heeft Lees verder »

Nourdin El Ouali, politiek leider van de Islam geïnspireerde Rotterdamse partij NIDA, schrijft een open brief aan minister-president Mark Rutte. Dit naar aanleiding van een Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S