,

De razend populaire supermarkt Tanger opent binnenkort een vestiging in Zaandam. Dat meldt het Noordhollands Dagblad. De winkelketen gaat een ruim 700 vierkante meter grote Lees verder »

Geert Wilders krijgt deze maand nog te horen of hij vervolgd wordt voor zijn beledigende ’minder Marokkanen’ uitspraken tijdens een verkiezingsbijeenkomst in een Haags café. Lees verder »

Israël heeft in de afgelopen decennia elk jaar beetje bij beetje duizenden hectaren Palestijns grond illegaal geclaimd. Palestijnse bewoners zijn massaal verjaagd, hun huizen gesloopt Lees verder »

Mohammed is de meest voorkomende naam voor mannen in de Noorse hoofdstad Oslo. De naam, die vaak op verschillende manieren wordt gespeld, is populairder dan Lees verder »

Het Nederlands paspoort van tien inwoners van Huizen is door de politie afgepakt. Het gaat om leden van twee gezinnen die zich volgens de politie Lees verder »

De 32-jarige Hagenaar die samen met zijn vrouw in Duitsland is opgepakt op verdenking van terrorisme, was geen onbekende van de politie. Volgens diverse Nederlandse Lees verder »

De groepering Youth for Palestine kan zondag zoals gepland een pro-Palestina demonstratie houden in Den Haag. Dat heeft de gemeente vrijdag laten weten na een Lees verder »

De beruchte Amsterdamse crimineel Samir Bouyakrichan (35), alias ‘Scarface’, is in de nacht van woensdag op donderdag bij het Spaanse Marbella doodgeschoten. Dat melden diverse Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S