,

Een geradicaliseerde moslim heeft maandag bewust twee Canadese militairen aangereden. Dat melden diverse media. Beide militairen raakten gewond, waarvan één ernstig. Volgens de krant The Lees verder »

Beeldend kunstenaar Nelle Boer deed zichzelf afgelopen zomer voor als Nizar Mourabit, een Marokkaanse politicoloog uit Emmeloord, en publiceerde onder die naam in verschillende media. Lees verder »

“Hey brutale kankerzwarte, nog 1 keer zo een taal en ik strap je terug naar dat apenland waar je vandaan komt oke? Vuile hoer, jullie Lees verder »

Veel snoep bevat varkensgelatine. Neem drop en fruitgum. Gelukkig staat het vaak in kleine letters op de verpakking(zie plaatjes). Maar soms ook niet. Ahmed uit Lees verder »

In West Afrika raken steeds meer mensen besmet met ebola. Marokko neemt daarom maatregelen om voorbereid te zijn op eventuele ebola-infecties in het koninkrijk. Dat Lees verder »

Koning Rania van Jordanië heeft in een interview met CNN gewaarschuwd voor de opkomst van het islamitisch extremisme. De koningin roept religieuze gematigden in het Lees verder »

Marokko veroordeelt de beschieting van Marokkaanse burgers door Algerijnse militairen in de buurt van de grens. Dit zei de Marokkaanse minister Salaheddine Mezouar gisteren over Lees verder »

De Islamitische staat verliest de strijd om de Syrische grensplaats Kobani. De strijders van IS hebben zich van meerdere fronten al moeten terugtrekken. Koerdische verdedigers Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S