,

De Moslimjongeren in Culemborg, die met de jaarwisseling wachtliepen, hebben tientallen kledingstukken gratis gekregen van het Amsterdamse modemerk Zencka Collection. Voor duizenden euro’s aan warme Lees verder »

Minister-president Mark Rutte laat er geen misverstand meer over bestaan: zijn VVD zal na de verkiezingen niet regeren met de PVV, de anti-islam partij van Lees verder »

Zo’n zeventig landen zijn zondag vertegenwoordigd op een vredesconferentie in Parijs om te spreken over een oplossing voor het conflict tussen Palestina en de Israël. Lees verder »

De politie in de Noord-Spaanse stad Figueras, niet ver van de Franse grens, heeft een 31-jarige Rotterdammer van Marokkaanse afkomst opgepakt. De man wordt verdacht Lees verder »

De Marokkaanse sheikh Abdelhamid Abounaim gaat zich niet houden aan het controversiële besluit van het ministerie van Binnenlandse Zaken om de productie en verkoop van Lees verder »

Het mislopen van de Afrika Cup is bij Hakim Ziyech niet in de koude kleren gaan zitten. De klap kwam hard. „Ik baalde er enorm Lees verder »

Voor Marokko start maandag het toernooi om de Afrika Cup met een wedstrijd tegen Congo. Zonder Hakim Ziyech. Ook na een nieuw blessuregeval maakt bondscoach Lees verder »

De ex-voorzitter van de Utrechtse voetbalclub Magreb’90 Najim El Houati wordt nu al een jaar vastgehouden in Turkije. Nog steeds weet hij niet wat hem Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S