,

De rechter acht Geert Wilders schuldig aan groepsbelediging en het aanzetten tot discriminatie. In de zaak van de ‘minder minder’- uitspraak is de rechter duidelijk. Lees verder »

Mensen die denken dat de politie ze vanwege hun uiterlijk onterecht controleert, kunnen dit voortaan melden via de app van de politie. De app is Lees verder »

islamitische scholen halen betere resultaten bij de eindtoets in het basisonderwijs dan andere basisscholen. Dat meldt RTL Nieuws Buurtfacts dinsdag na een vergelijking van de Lees verder »

Als Badr hari hem durft uit te dagen voor een gevecht, dan zal Remy Bonjasky terugkeren in de ring. “Dan ga ik mijn handschoenen aantrekken”, Lees verder »

Het kabinet werkt aan plannen om islamitische instellingen, waaronder moskeeen, te dwingen openbaarheid te geven waar zij hun geld vandaan krijgen. Zo wil men sponsorgeld Lees verder »

De Amerikaanse Mohammed Amer stapte afgelopen donderdag het vliegtuig in richting Schotland. De Palestijns-Arabische comedian werd onverwacht overplaatst naar businessclass. Toen hij zag wie er Lees verder »

Voor het tweede jaar op rij is Gouda koploper als het gaat om het relatief aantal racistische incidenten in Nederland. Per duizend inwoners werden er Lees verder »

De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft onlangs diverse landen in het zuiden van Afrika bezocht. Nu blijkt dat het om belangrijke belangen gaat. Een van Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S