,

Amnesty International waarschuwt in haar jaarlijkse rapport voor de opkomst van het populisme. Volgens de organisatie komen hierdoor regelmatig de mensenrechten in gevaar, ook in Lees verder »

Een politieagent die maandag is aangehouden wegens het lekken van informatie, zou opsporingsinformatie hebben doorgespeeld naar een Marokkaans-Nederlandse misdaadorganisatie. Dat meldt NRC Next woensdag. De Lees verder »

Veel Nederlandse jongeren met een migratieachtergrond voelen zich niet vertegenwoordigd in de Nederlandse politiek. Naar verwachting gaat maar een kwart van hen naar de stembus. Lees verder »

De Spaanse enclave Ceuta in Marokko heeft zondagnacht opnieuw een stormloop van Afrikaanse migranten te verwerken gekregen. Bij deze tweede massale bestorming is het ongeveer Lees verder »

Troepen van het Iraakse leger zijn zondag begonnen met een groot offensief tegen Islamitische Staat (IS) in Mosul. De strijdkrachten hebben het oosten van Mosul Lees verder »

De gemeente Waalwijk heeft zaterdagmiddag de bekladde ramen en muren van de Molukse moskee Masjid An-Nur schoongemaakt. De moskee werd in de nacht van vrijdag Lees verder »

De nationale ploeg van Marokko oefent eind mei in Casablanca tegen Oranje. Dat melden Marokkaanse media. De laatste keer dat de twee de degens kruisten Lees verder »

Verschillende modelabels hebben al geprotesteerd tegen het beleid van president Trump tijdens de modeweek in New York. Sommigen doen dat door de muziekkeuze, terwijl anderen Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S