Benefietconcert Karam Paradiso

Benefietconcert Karam in ParadisoOp 15 mei 2007 organiseert Karam een benefietconcert in Paradiso te Amsterdam. Diverse bekende artiesten als Karima, Fouradi, Kasba, El Rod, Gio, Raw en Rachid Larouz geven dan een spetterend optreden. Emmy Award-winnares Marjam Hassouni en acteur Mimoun Ouled Radi zijn de presentatoren van deze avond. Al deze artiesten geven middels hun optreden blijk van waardering voor de projecten van Stichting Karam.

Een team van Nederlandse chirurgen, dat onder anderen bestaat uit de chirurgen Hay Winters (VU Medisch Centrum Amsterdam), Arjan van der Elst en Abdelali Bentohami (Spaarne Ziekenhuis te Hoofddorp) en de operatieassistentes Jamila Boushel en Annelies Stuivenvolt (Meander Medisch Centrum Amersfoort) maken operaties onder de vlag van Stichting Karam mogelijk. Zij gaan in de laatste week van mei tientallen kinderen in Marokko opereren.

De reis is uniek: voor het eerst gaan Nederlandse chirurgen naar Marokko om daar vrijwillig operaties uit te voeren. Middels het benefietconcert wil de stichting geld inzamelen voor deze speciale doch noodzakelijke reis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.