Eind juni besluit over Al-Ansaar

HillegomHet Hillegomse college van b en w hakt eind juni knopen door over de toekomstige behuizing van de Marokkaanse vereniging Al-Ansaar. Het huidige onderkomen, achter de Jozefkerk, is totaal versleten. De zoektocht naar een nieuwe plek voor de moslimvereniging is al een paar jaar aan de gang.

Burgemeester en wethouders bestuderen momenteel een onderzoek van Stedenbouwkundig Advies Bureau (SAB) naar de nieuwe plek voor Al-Ansaar. SAB heeft drie locaties op een rijtje gezet: het wandelpark naast de brandweerkazerne, de huidige plek achter de kerk en een stuk grond naast basisschool De Leerwinkel.

Ouders van de leerlingen van de school kwamen eerder in opstand tegen het voornemen het pand neer te zetten op laatstgenoemde plek. Op woensdag 23 mei vindt in De Hoeksteen een informatieavond plaats, over het nog te nemen ’principebesluit’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.