Mzine TV op Maghreb.NL

Het populaire Marokkaanse tijdschrift Mzine is onlangs begonnen met Mzine TV, het eerste en unieke web-video/tv initiatief dat onderwerpen over Marokko, Marokkanen en Marokkaanse zaken in Nederland behandeld. Vanaf deze week is het ook mogelijk om de nieuwste uitzending van Mzine TV op Maghreb.NL te bekijken. Maghreb.NL, het virtuele huis van Marokko in Nederland en Mzine.NL hebben de handen in één geslagen om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van dit initiatief. De uitzending zal voortaan ook op de voorpagina van Maghreb.NL te zien zijn.

De nieuwste uitzending gaat over Willem van Hanegem, die graag bondscoach van Marokko wil worden. Mzine TV verslaggever Noureddine Alterch had een exclusief interview met de voetbalicoon, dat hieronder te zien is:

Alle uitzendingen van Mzine TV zijn uiteraard terug te vinden op Mzine.NL. Daar kan ook op de uitzendingen gereageerd worden.

2 REACTIES

  1. Beste Noureddine, ben jij toevallig de zelfde Noureddine die een paar maanden geleden een stukje naar de panorama heeft gestuurd?? Ik ben op zoek naar een bondgenoot die samen met mij iets op wilt zetten om nederlanders met een verschillende culturele achtergrond samen te brengen om ons te richten tegen die nederlanders die ons tegen elkaar uitspelen. Ik weet dat dit initiatief al vaker gebruikt is, maar daar zijn we dus niets mee opgeschoten. Mijn motto? Verdraagzaamheid voor en door alle partijen. Graag zou ik de meiden van hallal, wiens progamma ik altijd graag kijk, erbij willen hebben. En met een goede start zullen er nog veel meer mensen bij komen. dit heeft alleen een goede start nodig. Graag tot snel. Groet Loes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.