Zoon voor actrice Touriya Haoud

Touriya HaoudActrice Touriya Vaughan-Haoud (29) is moeder geworden van een zoontje, Jathan James Vaughan. De vader van het jongetje is de Amerikaanse acteur Greg Vaughan (36). Moeder en zoon maken het goed, meldt haar management woensdag. Jathan weegt acht pond en is bijna 51 centimeter lang. Het eerste kind van het acteursstel, dat vorig jaar juni in het huwelijk trad, werd vrijdag geboren in Los Angeles

Touriya Haoud, dochter van een Marokkaanse vader en Macedonische moeder, is een rising star van de Nederlandse en Internationale showbizz. Ooit werkte zij als communicatie-manager toen ze via een vriendin, bij toeval, meewerkte aan een modelcontest. Zij won met ruime voorsprong en sindsdien is Touriya veelgevraagd fotomodel, actrice én presentatrice. Haoud was in 2006 naast Laurence Fishburne te zien in de Amerikaanse film ‘Five Fingers’.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.