Hoofdrol Achmed Akkabi in speelfilm

Achmed AkkabiAchmed Akkabi gaat een van de hoofdrollen spelen in de nieuwe romantische komedie ‘Alibi’. De 22-jarige Marokkaanse acteur, bekend als Albert Heijn vakkenvuller in TV commercials, speelt de bijdehante Youssef meldt de Telegraaf.

Volgens de krant is Regisseur Johan Nijenhuis in zijn nopjes met zijn nieuwe aanwinst. “Ik heb nog nooit eerder met Achmed gewerkt. Na zijn screentest, waar hoofdrolspelers Tygo en Georgina Verbaan ook bij waren, keken we elkaar aan en riepen tegelijkertijd: ‘Hij is leuk!’. Achmed is geestig, scherp én, wat heel belangrijk voor komedie is, hij heeft de lach aan zijn kont hangen.”

Alibi vertelt over Rick en Youssef, die een goedlopend bedrijfje hebben in alibi’s. De twee ondernemers verschaffen hun klanten een excuus als zij bijvoorbeeld vreemd willen gaan of geen zin hebben in een weekend met hun schoonmoeder. Geheimzinnig: “Alles gaat goed met het bedrijfje, totdat Youssef verliefd wordt. En dan beginnen de problemen, hij is namelijk niet de enige die haar erg leuk vindt…

5 REACTIES

  1. Marokkanen kunnen goed acteren!!! Over het algemeen zijn de Marokkaanse jongens beter dan de Marokkaanse meiden…… Daarom begrijp ik ook niet waarom er nog niet 1 van deze jongens naar Hollywood is gestuurd. Allemaal beter dan die amateur Tourya Haoud!!!!!

  2. DieMocro je bent zeker op je achterhoofd gevallen:

    “Achmed AkkabiPresentator KunstQuestAchmed Akkabi is geboren (3 oktober 1983) en getogen in Den Haag, als kind van Marokkaanse ouders. Voordat hij bij de AVRO kwam, was hij al een bekende Nederlander. Hij speelde namelijk lange tijd Rachid in de Albert Heijn reclame.”

    Avro.NL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.