SOUK 2 concert in Amsterdam

SOUK 2 Dutch Arabic Music & DanceOp donderdag 17 mei vindt in Het Concertgebouw Amsterdam SOUK 2 Dutch Arabic Music & Dance plaats. Een avond voor jongeren van 18 tot 35 jaar met muziek, dans, literatuur en beeldende kunst. SOUK 2 bestaat uit een concert en een feest met optredens van Arabische en Nederlandse topartiesten zoals Mohamed Hamaki, Michiel Borstlap, Najib Amhali, De Jeugd van Tegenwoordig, Claude Chalhoub, Het Nationale Ballet, Abderrahim Souiri, Manar, Holland Symfonia, LaZiz, DJ Idriss en Perry Mystique.

Na het grote succes van SOUK Dutch Maroccan Music Experience in 2005 presenteren Entrée , Holland Symfonia en Move Your World in samenwerking met Atlasbridges Fondation op 17 mei een tweede editie: SOUK 2 Dutch Arabic Music & Dance. Het Concertgebouw Amsterdam wordt door Kunstenaars & Co omgebouwd tot een bruisende Arabische markt, een
muziek- en danspaleis met Arabische en Nederlandse toppers. Diverse culturen en kunstvormen ontmoeten elkaar van 18.30 uur tot middernacht in de Grote Zaal, Spiegelzaal en foyers.

SOUK 2 biedt muziek, dans en een uitgebreide randprogrammering met onder meer literatuur en beeldende kunst. Het concert is een samenspel van klassieke, traditionele Arabische en popmuziek. De chemie tussen de diverse artistieke tradities geeft de avond zijn unieke karakter. SOUK 2 richt zich op jongeren van
18 tot 35 jaar.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.