Huisbezoeken Marokkaanse ouderen

eerste generatieOm inzicht te krijgen in wensen, behoeften en knelpunten die Marokkaanse ouderen ervaren op het gebied van wonen, zorg en welzijn worden er de komende drie maanden huisbezoeken afgelegd door medewerkers van Zorgberaad Midden Holland. Het onderzoek is een samenwerking tussen de gemeente Bodegraven, Stichting Welzijn Ouderen Bodegraven (SWOB), Begeleidingscommissie Ouderenproof Bodegraven (BOB), Mozaïek Wonen, Vierstroom Zorgring, Zorgberaad Midden Holland en Stichting Meander.

Bij de huisbezoeken wordt ingegaan op de woonomgeving, mobiliteit, gezondheid, zorg en zelfredzaamheid, familiezorg en mantelzorg (geven), welzijn en dienstverlening. De uitkomsten van het onderzoek worden anoniem verwerkt en gebruikt bij de toekomstige beleidsvorming van de gemeente op het gebied van ouderenzorg. Ook worden er, naar aanleiding van de uitkomsten, voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.