Prem Radhakishun bij opnames bedreigd

Prem RadhakishunTv-maker Prem Radhakishun van PREMtime is afgelopen week bij opnames in Rotterdam bedreigd door Noord-Afrikaanse jongeren. Hij heeft daarvan aangifte gedaan meldt Suriname.NL.

Prem was afgereisd naar Hillesluis in Rotterdam-Zuid, omdat bewoners er klagen over terreur door jeugd op straat. Ondanks lovende veiligheidscijfers zouden in de wijk jongeren zich nog steeds schuldig maken aan drugshandel en geweld. En als de bewoners naar aanleiding daarvan naar de politie stappen, zouden ze worden bedreigd.

Ongewild ervoer de tv-maker aan den lijve wat de bewoners bedoelen. Hij en de cameraploeg voelden zich ernstig geïntimideerd toen de jongens dreigde de camera te vernielen en de auto van het programma in brand te steken.

7 REACTIES

  1. wil je als politiek correcte verslaggever marokkanen knuffelen, gaan ze je bedreigen!! de pvda komt steeds meer in een moreel en ethische spagaat te zitten.

  2. Harrie, laat je behandelen aan je PvdA frustratie. Ik zie nergens in dit bericht PvdA en toch presteer je het om het over PvdA te hebben. Wat een domme, zieke aap ben je toch.

  3. Voor een groot deel is het blijkbaar moeilijk om dergelijke voorvallen in de juiste verhoudingen te plaatsen. Want waar ging het om? Prem wilde een verslaglegging doen over de woonwijk aan het Stichtseplein in Rotterdam. De plaatselijke politiek dus de gemeente, beweerde tegen beter weten in dat het veiliger was geworden. Dus niet!!!

    Prem, ging daarom ook zelf poolshogte nemen en al snel werdt hij door een tiental raddraaiers uitgescholden, bedreigd. Zelfs de camera-man moest het ontgelden die werd geschopt. De politie stond erbij en keek ernaar. Er is maar een remedie. En ik zal het zo zeggen: “zacht als het kan en hard als het moet”

    De overheid moet consequent blijven niet de ene wel en de andere niet. Als de wet voor een ieder geldt dan moet je als Overheid niet moeilijk doen. En als het probleem-jongeren zijn ook van Marokkaanse komaf dan moet je die ook op een professionele wijze aanpakken. Spreken ze geen Nederlands dan maak je maar gebruik van een tolk en zet hen aan tot het spreken van de taal. Communicatie en contact is gewoon belangrijk dat schept een band. Probleemgezinnen verdienen een professionele gezins-hulp-en meer ondersteuning. Armoede bestrijding is van zeer groot belang. Het zijn vaak grote gezinnen waar de problemen ontstaan. Dit geldt is dus ook voor de probleem-jongeren van Nederlandse komaf want die zijn ook nadrukkelijk aanwezig. Het respect en fatsoen is ver zoek in deze samenleving. Armoede-verloedering-verpaupering lijkt toe te nemen in grote stadwijken en is de voedingsbodem voor de huidige agressie -geweld en anarchie. Zet ze aan het werk! De scholen, werkgevers, huisvesting, de politie, justitie en de betrokken burgers. Goede onderwijs, betaalde baan, huisvesting is van primair belang.

    Je dient voor een Moslim ook respect en fatsoen te hebben net zo goed als voor een Christen. Verschillen mogen er zijn maar de overeenkomsten wegen zwaarder. Hoe dan ook we leven hier met verschillende groepen mensen die onder een overheid en dus een wetgeving valt. De wet mag geen uitzondering maken. De rechten en plichten gelden voor een ieder die in dit land woonachtig is. Mijn stelling is echter “zachte heelmeesters maken stinkende wonden” De Overheid verliest steeds meer grip het gaat de verkeerde kant op. Dit land moet beter worden bestuurd. De overheid moet haar beleid veel sterker afstemmen op de Rechten en Plichten! Alleen samen komen wij eruit anders niet.

  4. O Anti-anti é um exemplo para todos os inrautldoses anónimos que por aqui andavam. Entre uma lambidela no cu do Vieira e outra nos colhões do Lemur, lá conseguiu arranjar tempo para se registar e manter-se connosco. Aprendam, seus caralhos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.