Ibrahim Afellay Talent van het Jaar

Ibrahim AfellayIbrahim Afellay is gekozen tot Talent van het Jaar. De Marokkaanse speler van PSV zal begin september bij het gala “Voetballer van het Jaar” de Johan Cruijff Prijs ontvangen. Hij volgt Klaas Jan Huntelaar op. Afellay kreeg bij een stemming onder een twaalfkoppige jury onder leiding van Cruijff de voorkeur boven Moussa Dembélé van AZ en Urby Emanuelson van Ajax. Ook Marco van Basten, John van ’t Schip en Ruud Gullit maakten deel uit van de jury.

,,Het was een close finish en uiteindelijk hebben details het beslist. Afellay heeft met PSV in de competitie iets beter gepresteerd en in de Champions League op een hoger niveau gevoetbald. Bovendien is hij heel goed met tegenslagen omgegaan. Hij is altijd zijn spel blijven spelen. Daarbij bracht Afellay steeds iets extra’s”, lichtte Cruijff woensdag in De Telegraaf toe.

16 REACTIES

 1. Dat extra’s is geloof ik datgene wat Marokkaanse spelers altijd als extra hebben, maar ik wil Afellay geen Marokkaanse speler noemen aangezien hij zich meer Nederlands voelt. Maar jah, hij zal zichzelf nog tegenkomen (zoals Mgarba dat heel mooi zeggen ; )

 2. Fatima heeft gelijk hij is geen marokkaan wat kies je voor het land dat ons uit kotst ….. hij is gewoon een jonge ezel samen met boula of hoe die andere land verrader heet …………

 3. ik heb nog nooit dat in marokko zulke prijzen worden uitgereikt, affelay is een marokkaan maar hij heeft hier in dit land zijn doel bereikt en niet in marokko de nederlandse staat heeft zijn opleidingen bekostigd en niet marokko en zo'”n prijs krijgt hij niet in marokko, en ook andere marokkanen die hun best deden en doen krijgen hem niet.

 4. tazzzz tazzzz a aAAAApen waarom wat dat is goed voor de marokkaanse gemeenshap ilian wollah hshoema man hij heeft onze vader land in de steek gelaten man hoe durf je dan nog te zeggen dat is goed voor de marokkaanse gemeenschap tazzz . gewoon beseha klaar officiel is hij nu geen marokkaan meer hij heeft z’n hart gelegd in de holandse team

 5. Fatima en alle andere typetjes:

  Stelletje nationalistische marokkaanse nietsnutten , enige wat jullie kunnen is een jullie mond opentrekken en alle arabieren voor een slecht imago zorgen. Ik reken jullie niet eens tot de Arabieren stelletje schijnheilige relschoppers. Ibrahim probeert eindelijk jullie imago op te krikken, komen er weer van die nationalistische eerjosti’s die daar eens tokje voor steken. Wtf doen jullie hier dan in Nederland . als jullie zo anti nederland zijn WAAROM ben je hier dan ! Ik ben Palestijn ik hou van mijn land (of wat er van over is ..) maar ik ben in NL geboren dus ik hou ook van NL. Wees eens wat milder en ga iets nuttigs doen in jullie leven dan zitten mierenneuken om dat middeleeuws eergevoel waar je in de 21 eeuw NIKS aan hebt.

  Typisch weer.

 6. trotse marokkaan!
  trots op affelay!
  wat lopen jullie hier allemaal te zeiken?!
  laat hem zijn gangetje gaan… hij bereikt wat hij wil bereiken,, of dat nou hier is of daar in marokko…
  trouwens hij geeft zeker wel om marokko..

 7. selam

  Hee Palestijn ga je kont geven aan de israeleërs , zoals je broeders daar doen , en als er een tv camera is dan stenen gooien.
  noem mij geen arabier
  en zij die hier klagen mogen dat doen en hebben er een reden voor.

  mensen die de hielenlikken van de autochtoon zijn heel laag!

  groeten

 8. iwàà

  afellay heeft aan zijn cariere gedacht , hier bereikt hij veel meer dan in marokko.
  laat hem lkkr zijn gang , alleen omdat hij in het nederlandse team speelt betekent niet dat hij marokko helemaal heeft vergeten hoor.
  hetzelfde geldt voor alle marokkanen die het tenminste ver hebben geschopt.
  hij doet zijn best , of het nou hier is of marokko.
  tuurlijk zouden alle marokkanen willen dat hij gewoon in het marokkaanse team speelt , maar hij heeft zijn keuze gemaakt , en achte afellayfans zouden dat moeten respecteren.

  dus afellay je bent een toppie ga zo door , ik ben in ieder geval trots op jou ..!

 9. StilStil Laat hem met rustt
  wat doen jullie nou zielig allemaal
  jalours?
  Affalay heeft gedaan wat hij kan en waar dat boeit niet!!
  het is en blijft Affalay de topvoetballer die de prijs
  TALENT VAN HET JAAR
  gewonnen heeft
  dus get a LIve en bemoei je met wat je zelf hebt bereikt ofniet wil je !!

  Thalla

 10. ewa

  kijk een talent kan hy overaal waar maken hoef niet vooor een top land te spelen
  ik zie nl ook niet als top land,affelllay kan onze imago niet beter makne dan izjn zakken
  waar maken jullie druk over die jongen wordt gek gemakt vanaf zijn geboorte zien nl s dat hy en talent is en kunnun geld verdienen nls doen niets om niets altyd kijken naar hun belangen ,als hy voor marokko had gekozen dan was hy een slechte marokkan
  maar toch had ik graag voor marokko moeten kiezen,maar ja geld is belangriker dan je eer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.