Oriented Flavour – Part II

Oriented FlavourNa het succes van het in 2006 georganiseerde Gala Oriented Flavour, komt nu de black & white club edition. Op zondag 27 mei in het Dynamo te Eindhoven en maandag 28 mei in Tivoli de Helling te Utrecht. Door een zeer divers programma met getalenteerde artiesten aan te bieden onderscheid dit concept zich van ieder ander evenement.

Met dit keer voor het eerst in Eindhoven de folklore zanger Jedwane, Orkest Al-Atlal, De Venloose Rai & Rif (voor de echte berberse/ rai en salsa nummers). Één van de weinige vrouwelijke artiesten die Nederland rijkis: Samira Karam. Cheb Hicham en Said Railand zullen met hun fantastische stemmen menig dame op de dansvloer houden.

Tevens zal er een exclusieve modeshow van Ziana Farida Eznadane (www.farida-online.nl) te bewonderen zijn, met haar exclusieve bruidsmode collectie die speciaal voor deze black & white edition party ontworpen en geshowd zal worden.

Ook zal het opkomend veelbelovend talent, Couturier Fatiha Aharouach (www.farasha.nl) zich van haar beste kant laten zien. Ze profileert zich als origineel, traditioneel en modieus kortom helemaal Farasha style. (Dit is trouwens ook de ontwerpster van de jurk die door in 2006 © Gala Oriented Flavour gewonnen best geklede dame aan had)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.