Vermist meisje Madeleine in Marokko

Madeleine McCannHet vermiste Britse meisje Madeleine McCann is mogelijk gezien in de Marokkaanse stad Marrakech. Dat schrijft de Daily Record vandaag. Volgens de krant zou een Noorse tourist het meisje, in het bijzijn van een man, bij een pompstation hebben gezien.

De vrouw is er voor 99,9% zeker van dat het gaat om Madeleine, die bijna 2 weken geleden uit een vakantieappartement in de Portugese Algarve verdween, toen haar ouders een stukje verderop in een restaurant zaten.

Gerry en Kate McCann, de ouders van de ontvoerde Madeleine McCann gaan hun zoektocht uitbreiden naar de rest van Europa. Posters met een portret van het vierjarige Britse meisje zullen in tal van landen opduiken. “Als Madeleine niet meer in Portugal is, willen we er zeker van zijn dat mensen in heel Europa weten hoe ze eruit ziet”, aldus familielid Michael Wright.

3 REACTIES

  1. […] getuigen afzonderlijk van elkaar aan de Portugese politie verteld, zo meldt Nu.NL. Eerder was al door ons gemeld dat een Noorse vrouw het meisje, in het bijzijn van een man, bij een pompstation zou hebben […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.