Marokkanen grootste groep migranten

Marokkanen grootste groep migranten BelgiëDe Italianen zijn niet langer de grootste groep migranten in België. Vorig jaar werden ze ingehaald door de Marokkanen, zo blijkt uit cijfers van het statistisch bureau van de Belgische overheid. Nederlanders vormen na de Turken en de Fransen de vijfde groep migranten in België, schrijft De Telegraaf.

In januari vorig jaar waren er bijna 265.000 Marokkanen in België, bijna 3.000 meer dan het aantal Italianen. Het aantal Nederlanders ligt op ruim 126.000. Opvallend is dat zeven op de tien Marokkanen Belg worden, terwijl dat bij Italianen slechts bij drie op de tien het geval is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.