Aissati speelt niet tegen Marokko?

AissatiJong Oranje treedt vanavond zonder Ismail Aissati aan tegen Jong Marokko. De middenvelder van PSV ondervindt nog te veel hinder van een hamstringblessure meldt VoetbalPrimeur.

Mocht de jonge Marokkaan vanavond wel van de partij zijn geweest, dan was het juist voor hem een saillant duel geweest. Aissati speelt weliswaar deze zomer nog met Jong Oranje, in de toekomst lijkt het er echter op dat de creatieve spelmaker zal gaan kiezen voor een interlandcarrière bij Marokko meldt de site.

Het oefenduel tussen Jong Oranje en Jong Marokko, vanavond in Tilburg, wordt rechtstreeks uitgezonden door Tien.


Update: Volgens de Telegraaf is Ismail Aissati dinsdagavond toch inzetbaar in het oefenduel van Jong Oranje tegen Jong Marokko. De middenvelder van FC Twente is voorspoedig hersteld van zijn bekkenblessure.

8 REACTIES

 1. heel toevallig dit, net terwijl hij moet voetballen tegen marokko is hij geblesseerd net zoals affelay die ook niet mee kan doen.
  waarschijnlijk hebben ze dat zo laten zetten in hun contract dat ze tegen iedereen spelen, behalve tegen marokko.
  ik vind het wel jammer khad graag gezien of er veel verschil zit in de marokkaanse/ nederlandse middenvelders en de marokkaanse middenvelders.

 2. Het is niet t evolgen:

  Aissati toch inzetbaar bij Jong Oranje
  door onze Telesportredactie
  AMSTERDAM – Ismail Aissati is dinsdagavond toch inzetbaar in het oefenduel van Jong Oranje tegen Jong Marokko. De middenvelder van FC Twente is voorspoedig hersteld van zijn bekkenblessure. Ook Arnold Kruiswijk van FC Groningen, die zich maandagavond na de huldiging van zijn ploeg bij Jong Oranje voegde, is van de partij. De aftrap van het duel tegen de jonge Marokkanen is om half acht in het Willem II-stadion in Tilburg.

 3. wat had ik tog medelijde met aissatie gisteren zeg steeds als hij de bal heeft schreeuwd iedereen boeeeeeeeh nu moet hij wel voor marokko kiezen

 4. Rifia-Tazia dit :C’est quoi ton proble8me? !! On dirait t’aime pas les Rif!Tu t’es trompe9 pour Taarabt comme tu t’es trompe9 pour Belhanda! Sache qu’a Taza 60% c’est des Rif, ils sont plus que les Braness! Ensuite moi j’suis rifia de Aknoul et j’habite a Taza a l’quods 3 et Mas3oudia et j’confirme a 100% ce que a dit Massinissa! Adel Taarabt est un rafiin de Mezguitem qui habite a Taza et Younes Belhanda c’est un rafiin de Ain Hamra qui habite a Taza. Donc de9sole9 pour toi, c’est un Barnossi!

 5. Vroeger was 90% kerkelijke, katholieke, gereformeerd enz er werd gevochten met de katholieken, twee geloven op één kussen slaapt de duivel tussen, je moest doen wat je kerkelijke geloof door de pastoor of voorganger zei!
  Anders stond je overal buiten, werk maatschappelijke omgang enz, nu heeft kerk geloof geen invloed macht meer op wat je ook maar gelooft.
  Er is altijd veel schijnheiligheid, machtsmisbruik geweest!
  In de één hand de bijbel en in de ander hand het zwaard!
  Alle mensen die geen christenen waren, waren heidenen, ongelovige honden, als ze niet zich bekeerden tot jou geloof, mocht je er alles meedoen!!! Verkopen , verkrachten, en doden!
  Men lag de bijbel uit naar eigen inzicht, er werd op grote schaal misbruik van sommige teksten gemaakt!
  Nu zijn wij katholieken en gereformeerden enz van God los, en doen we Waar we zin in hebben, eindelijk verlost van de corrupte kerk leiders en mensen die zich daar voor uitgaven!
  Dit proces doet zich ook voor in islamitische, onder moslims, Wij, Zij willen ook vrij zijn van die onderdrukking en machtsmisbruik!
  Over 40 jaar is er geen Hond meer die gelooft in God of Allah!
  Moslims zitten nog in dit proces!
  Vriendelijke groet koen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.