Jongen eist dna-onderzoek vader

DNAEen 13-jarige Marokkaanse jongen eist dat zijn vader meewerkt aan een dna-onderzoek waaruit moet blijken dat hij daadwerkelijk zijn biologische vader is. De vader beweert dat zijn ex-vrouw vreemd is gegaan en bazuint dat ook rond in de buurt in Eindhoven waar de jongen met zijn moeder woont, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Volgens de krant staat in de geboorteakte van de jongen dat hij de zoon is van beide gewezen echtelieden. Maar sinds hun echtscheiding zegt de man dat de jongen niet zijn kind is, maar de zoon van een 65-jarige Turk, waarmee zijn moeder is vreemd gegaan. De vrouw ontkent dat ten stelligste.

Enkele jaren geleden is de zoon samen met zijn moeder naar de geboorteplaats van de moeder in Marokko geweest. Zijn vader had in het dorp gezegd dat de jongen niet zijn zoon is. Daarmee heeft hij hen, aldus de jongen en de moeder, voor altijd te schande gemaakt. Ook in Eindhoven verspreidt de man volgens moeder en zoon lasterpraatjes die hun eer en goede naam aantast.

De rechter doet een uitspraak op 15 juni.

2 REACTIES

  1. Ik dacht dat alleen Nederlanders zo iets flikte.
    Triest voor het kind ,weer een leven dat men op deze wijze naar de bliksem helpt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.