Aboutaleb: rellen niet goed te praten

Jong MarokkoStaatssecretaris Ahmed Aboutaleb (Sociale Zaken) vindt dat supportersverenigingen bij zichzelf te rade moeten gaan wat ze kunnen doen om voetbalvandalisme te voorkomen. De PvdA-bewindsman heeft dat woensdag gezegd naar aanleiding van wangedrag van Marokkaanse fans na de voetbalwedstrijd Jong Oranje tegen Jong Marokko schrijft De Telegraaf.

Aboutaleb, zelf van Marokkaanse afkomst, noemde de rellen „niet goed te praten”. „Sport moet juist een bindmiddel zijn.” Aboutaleb toonde begrip voor de houding van de KNVB, die de komende vijf jaar geen vriendschappelijke wedstrijden tegen Marokko wil spelen.

[Geef je mening via onze Poll: klik hier]

4 REACTIES

 1. Tjaa……, ik heb het zo vaak gezegd en ik zal het nogmaals aanbevelen: Stop het zooitje ongeregeld in een container en breng ze naar de mooiste, grootste, en lekker warmste zandbak ( Sahara) waar ze zich een heeeeel lange tijd kunnen vermaken tussen de kevertjes, hagedisjes, slangetjes, schorpioentjes etc. etc. en misschien zandkasteeltjes bouwen. Misschien help dit.
  Ik wens het kabinet sterkte. Ugh, ik heb gesproken.

 2. Een ze weten Jong marokko gaat spelen word Rwiena

  Twee: Ze nemen geen of nauwelijks maatregelen

  Drie ze Weten dat JONG MAROKKO gaat spelen en word zware Rwina

  Vier: Dit is al gepland door de KNVB want ze weten dat ze elke keer worden vernederd door een afrikaanse ploeg en dus komende 5 jaar weer een mooie status kunnen verkrijgen omdat ze niet meer tegen ze hoeven te spele.

  R W I N A – trouwens valt indd niet goed te praten wat die relschoppertjes hebben gedaan- Ciao

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.