KNVB: Marokko niet meer welkom

Marokko niet meer welkomDe KNVB zal de komende vijf jaar geen vriendschappelijke wedstrijden meer spelen tegen Marokko. De voetbalbond heeft dit besloten nadat Marokkaanse ‘fans’ zich gisteravond bij een oefenduel hebbben misdragen.

Dat heeft Henk Kesler, directeur betaald voetbal, vandaag gezegd. ‘Het is nu al een paar keer uit de hand gelopen. De fans van Marokko willen zich blijkbaar niet gedragen. Het lijkt me daarom tijd voor een afkoelingsperiode voor oefenwedstrijden tegen Marokko. De komende vijf jaar lijkt me een goede periode.’ – [Geef je mening via onze Poll: klik hier]

De anti-moslim Partij voor de Vrijheid (PVV) van Geert Wilders vindt dat er de komende jaren geen Marokkaanse toeschouwers meer in voetbalstadions mogen zijn als daar wedstrijden tegen Marokkaanse ploegen worden gespeeld.

Burgemeester Ruud Vreeman van Tilburg is woedend over de rellen die dinsdagavond in en rond het Willem II-stadion uitbraken tijdens het oefenduel tussen Jong Oranje en Jong Marokko. ,,Deze fans zijn zwaar gestoord”.

56 REACTIES

 1. Triest berbervolk in actie. Dat was trouwens voor het eerst dat ik ze zag rennen deze werkeloze vmbo losers. Nederland is klaar met jullie stelletje schorum!

 2. of in marokko de wedstrijd laten spelen,want de marokkanen daar zijn andenders dan die hier in nl.
  dank zij dit soort randdebielen komt knvb met zo een maatregel.

  tfoe…tfoe….tfoe.

 3. het is een groot schande wat die lui hebben geflikt, de verliezers van deze wedstrijd zijn wij de marokkaanse gemeenschap, ik snap nog steeds niet wat die lui met zulke acties willen bereiken wat denken dat ze zijn, ze zijn steltje losers die weinig hersens hebben, het is jammer dat de nederlandse wet te soft is om zulke gasten heihard aan te pakken, stuur die gasten terug naar marokko dan gaan ze het anders piepen, en de grote winaar is de PVV van de G. Wilders want die heeft volgens mij een paar punten naar binnen gesleept

 4. echt, ik ben eigenl;ijk heel liberaal en tolerant. maar nu gaan bij mij de haren recht overeind staan. ik denk dat ik een vrijwilligers werk ga doen. Steward, dat lijkt me wel wat; vervelende kut marokkaanse vmbo-drop-outs stevig op de vingers hakken of nog mooier vol in hun arrogante smoel staan!!!

  oranje boven!

 5. Itfoe Itfoe itfoe trieste kut berbervolk het land uit trappen die kut lui izan volk igg tfoee stelletjje domme kut berber boeren kinderen het land uit trappen die zooi man laat ze schapen hoeden in de bergen

  ABDELL een mocro

 6. Arieer: Oranje boven?? Hahaha Oranje bakt er al jaren niets van. Niet boven en niet onder 21. Dus Oranje is duidelijk onder. Het gaat bergafwaarts met dat geweldige Oranje. Straks zijn jullie weer een bananenlandje en is het afgelopen met die arrogantie. Hahaha, 2-0 voor Marokko. Dus ik begrijp je frustraties tegen een handjevol kutmarokkanen.

 7. Wat een stel kneuzen, jammer dat de goede onder de slechten lijden.
  Ik heb gisteren als nederlander vreselijk zitten ergeren aan die sukkels. Ik dacht vind je het gek dat jullie vaak negatief in de media komen. En achteraf maar zeuren dat de media de pest aan jullie heeft. En dat komt alleen door die stelletje achterlijke.
  Zij zorgen ervoor dat veel nederlanders een negatief beeld krijgen over de marokaanse gemeenschap.

 8. sorry Inayet, maar je historisch besef is niet echt feilloos. als je eens zou googlen zie je al vlug dat oranje onder de 21 vorig jaar nog europees kampioen is geworden. verder heeft het echte oranje de afgelopen tien jaar (afgelopen zomer niet meegerekend) minimaal in de kwartfinale gestaan van een groot eindtoernooi. wat gaan jouw geitenneukers daar tegenover stellen??? Wow jullie winnen een oefenpotje, hulde!

 9. Wow, een plekje in een kwartfinale. Geweldig hoor. Maarre ik heb het over hier en nu. Oranje is going down, down down…. Vervelend he? En geitenneukers? Dan hebben ze zeker jouw en je vader geneukt…gekke geit 🙂

 10. Jeejtje, die Marokkanen die gisteren het veld op kwamen hebben me echt boos gemaakt. In plaats dat we het nu met zn allen gaan hebben over hoe goed Marokko heeft gespeeld en over de goede marokkaanse spelers en de overwinning, word alles overschaduwt door een stelletje gekken die het veld op kwamen rennen. Ik schaamde me gisteren diep. Ik vond het een geweldige wedstrijd, ik heb zwaar genoten en ik voelde me op dat moment op en top Marokkaanse, maar na die relletjes zakte al die eer en trots dat ons marokkaanse team had gewonnen naar mijn voeten. Ik vind het heel heel en heel jammer. Want ja, natuurlijk gaat de media het nu niet hebben over de overwinning van Marokko, maar over die schandalige Marokkanen die naar mijn mening een stadionverbod moeten krijgen van 5 jaar. En niet aanwezig mogen zijn tijdends wedstrijden van ons nationaal team. Ik ben er overigends ook zeer van overtuigd dat die stelletje debielen die in het wk-21 de dienst uitmaakten bij relletjes enzovoort, nu weer de daders zijn. Die personen mogen naar mijn mening niet meer komen op wedstrijden waar het nationale team speelt. Want dat zijn de rotte appels in de groep en verpesten het voor ons als liefhebbers van het Marokkaanse team. Want wie zijn nu de duppe geworden? Juist ja, wij normale Marokkanen(die geestelijk niet gestoord zijn) en niet het KNVB en ook niet de echte daders, al vind ik het wel jammer dat jong-marokko nu een team is geworden waar een stempel op is gedrukt van voetbalrelletjes. Wat betreft de wedstrijd zelf, ik denk niet dat we veel hoeven in te gaan op de kwaliteiten van Marokko, dat is bekend. Jong-Marokko heeft op het wk-21 laten zien dat ze heel goed kunnen voetballen en behaalden de halve finale. Die streep heeft de trainer gelukkig verder gezet en haalt nu nog steeds alleen overwinningen. Ik wilde ook nog wat zeggen over dat boe-geroep tegen Aissati, ik schaamde me dood, ik vond het vreselijk van voor hem. Hadden de supporters niet moeten zingen: AI AISSATI IS VAN ONS???????????

 11. Inayet,

  gefeliciteerd met de overwinning. Nederland miste 7 basisspelers, maar met alle respect, Marokko heeft verdiend gewonnen. Een reactie zoals die van Arieer (stomme naam trouwens, racist?) sta ik niet achter, er zijn genoeg jongens die vmbo doen die zich goed gedragen.

  Een vraag aan jou:
  Wil die houding volhouden, waarbij je plezier haalt uit het belachelijk maken van Nederland en Nederlanders (ik heb ook andere posts van je gelezen dan alleen deze hierboven) ? Wat denk je dat daardoor verandert? Ik denk dat jij het type bent die het gewoon best grappig vond dat ons volkslied werd verpest door gefluit en dat die jongens het veld op kwamen en dat die jongens daarna de boel hebben afgetuigd.

  Waar komt die haat vandaan? Wat hebben Nederlanders jullie ooit aangedaan? Als je antwoord op deze vraag is: ‘ze discrimineren ons’, moet jij nog even goed nadenken of dit er beter of slechter door wordt wat er gisteren is gebeurd en of het dan allemaal nog zo grappig is. Denk toch even aan de gevolgen! Marokko had gewonnen! Dan ga je toch feest vieren en ben je toch blij? Waar komt die haat vandaan?

  peace, jochem.

 12. Jeejtje, die Marokkanen die gisteren het veld op kwamen hebben me echt boos gemaakt. In plaats dat we het nu met zn allen gaan hebben over hoe goed Marokko heeft gespeeld en over de goede marokkaanse spelers en de overwinning, word alles overschaduwt door een stelletje gekken die het veld op kwamen rennen. Ik schaamde me gisteren diep. Ik vond het een geweldige wedstrijd, ik heb zwaar genoten en ik voelde me op dat moment op en top Marokkaanse, maar na die relletjes zakte al die eer en trots dat ons marokkaanse team had gewonnen naar mijn voeten. Ik vind het heel heel en heel jammer. Want ja, natuurlijk gaat de media het nu niet hebben over de overwinning van Marokko, maar over die schandalige Marokkanen die naar mijn mening een stadionverbod moeten krijgen van 5 jaar. En niet aanwezig mogen zijn tijdends wedstrijden van ons nationaal team. Ik ben er overigends ook zeer van overtuigd dat die stelletje debielen die in het wk-21 de dienst uitmaakten bij relletjes enzovoort, nu weer de daders zijn.

 13. ik vraag me sterk af wat jij in GODsnaam hier in dit vervelende kikkerlandje doet?! je spreekt zelfs de taal.. (een beetje, het is namelijk JOU zonder w want het is persoonlijk ipv bezittelijk) Waarom niet (terug) naar de bergen en de geiten?? dat schijnt het he-le-maal te worden, toch? Nederland is gedoemd verzwolgen te worden door de zee. Verder leven er alleen maar domme, doch goed opgeleidde, kaaskoppen. Maar ach, rel er maar op los hoor, doe maar stoer. Maar ga alsjeblieft niet zeuren wanneer jouW vrienden weer eens negatief in het nieuws komen omdat ze wederom een stadion mollen en als apen aan de lat gaan hangen en met cornervlaggen menen te moeten zwaaien. Toch vreemd dat de PVV en Fortuijn zo’n grote aanhang hebben… Gelukkig zijn de meeste marokkanen niet slim genoeg om een fatsoenlijke politieke partij op te zetten, daarbij politiek interesseert jullie niet, toch? Dat is alleen maar geklets terwijl jullie meer van de daden zijn… Overigens, mijn kliko begint ivm het warme weer een beetje te stinken, zou jij je vrienden even lang kunnen sturen om dit voor mij op te ruimen. Kennis is macht, dus wil jij nog wat van je leven hier in het Koninkrijk der Nederlanden maken zou ik je adviseren om niet langer stoer bij de Mc donalds rond te hangen en indruk te maken op je vrienden maar eens een boek te lezen en een opleiding af te ronden. Tenslotte nog even het hier en nu; nog maar 42 plaatsjes verschil. http://www.fifa.com/en/mens/statistics/index/0,2548,All-Apr-2007,00.html

 14. Hagelwit: ik zal je VERLEPT noemen wat dat past beter bij uiterlijk en je betoog, m.i. Over taal en schrijven wil ik niet met je praten. Jij kunt niet eens een zin met een hoofdletter beginnen. En dan drie punten na een zin? Dat doen ze zeker in die achterstandswijk van je. Je blaft een hoop, maar blaffende honden bijten niet. Droom maar lekker van je goed opgeleide landje, dat steeds minder te betekenen heeft in de wereld. Je hele betoog geeft al aan hoe bekrompen en dom jullie aan het worden zijn. Typische ‘white trash’ mentaliteit. Trouwens dat je denkt dat ik geen opleiding heb, bij de McDonalds sta enzovoorts, geeft al aan welke vooroordelen in dat grote hoofd van je zitten vastgeplakt. Dus blijf maar lekker doordenken dat alle Marokkanen zo zijn. We kunnen er alleen maar om lachen! Muwhuhahahahahahaaaa. 🙂

 15. taazzzzzzz wees blij dat marokko heeft gewonnen a apen en dan lekker voor hun zekers gaan wij het veld op rwinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ik was daar zelfs ook bij die wedstijd en ook in het veld aan het einde

 16. dom dom dom dom dom dom dom en nog eens dom van mij had er er de komende 10 jaar geen wedstrijd meer mogen spelen want dit is niet meer leuk. ik schaam me kapot. en over ado denhaag supporters die ook het veld opkwamen is toch een verschil. want punt 1 het is in hun eigen stadion en in tilburg waren de supporters te gast dan hoor je je toch goed te gedragen. en zeker niet als apen over dat doel heen te hangen en slingeren ik zie hier alleen het zelfde als die gorilla die in blijdorp ontsnapt was. jezussssssss gedraag je eens een keertje of ga dan lekker als je naar marokko gaat dat doen want als je dat daar flikt dan ben je nog lang niet jarig…. nederland moet een akkoord sluiten met marokko dat ze die gasten ff vakantie vieren voor 2 weken in marokkaanse gevangenis kijken of ze dan ook als apen over het veld heen lopen en over doelpalen hangen

 17. Maghrabi en Inayat
  Jullie voelen zich wel heel stoer he??
  Allah en jullie eigen koning schamen zich diep voor personen zoals jullie
  Doe het eens in je eigen land dan heb je 500 stokslagen, doe je dat hier dan krijg je helemaal niks.
  Dus geniet nog van de vrijheid die je nog hebt in Nederland, want wanneer je geen vrijheid meer hebt hier gaan er hele nare dingen gebeuren in dit land.

 18. Maghrabi, als je gisteren ook op heb veld stond en je hebt misdragen dan heb ook jij het flink verpest voor al je mede marokkanen/Nederlanders. Wat gisteren is gebeurd is totaal respectloos, dat jij hier ook nog trots op bent zegt meer over jou alleen dan over Marokkanen in het algemeen.
  Je bent gewoon een domme gozer ! Het valt me op dat jullie zogenaamde Maroc Hooligans wel durven in grote groepen maar een 1 op 1 of een fair fight (met blote handjes) schuwen. Ook erg laf om een oude dame van 62 die toevallig langs fietst te dwingen om de marokkaanse vlag te kussen, probeer dat eens bij mij. Kortom het gedrag van jou en je mede vriendjes hebben veel kwaad bloed gezet…straks dus niet huilen. Verder heb ik respect voor iedere cultuur en mede mens, jullie ook ?

 19. @inayat
  Wat doe je hier dan nog joh tussen al die bekrompen en domme Nederlanders??
  Is het in Marokko beter?? Rot dan lekker op.
  Gisteren zijn alle vooroordelen over marokkanen gewoon weer bevestigd. En nu weer om wat respect vragen zeker??? Hebben jullie ooit wel eens respcect getoond???

 20. Lekker voor nederland wat een afstraffing;)
  rellen zoude tog komen
  rellen uit blijschap of rellen uit verdriet maar lekker voor nederland ga maar kapot van binnen 2-0
  —-

 21. Wollah respect voor jong-marokko
  Gewonnen JUPPIE en dan krijgen we dit
  Paar schandelijk makers die het veld op rennen en de
  CLOWN uihangen ?
  Waarom vraag ik me af ? , HET ZIJN WEER PAAR ACHTERLIJKE DIE STOER WILLLEN DOEN
  EEN ONS EEN SLECHTE NAAM GEEFT WOLLAH ECHT ZONDE TERWIJL ER GOEDE MAROKANEN BIJ LOPEN {ZEKERWEL} EN DIE ZICH BEHEERSEN!
  Echt triest schaam me gewoon , terwijl wij gezellig samen een wedstrijd kunnen kijken met ze alle
  met enthousant publiek zonder STREKEN OF DADEN!
  { want als er weer wat gebeurt hebben wij = DE MAROKANEN HET GEDAAN}
  TERWIJL het een GROEP HET STEEDS VEPESTEN
  TFOEEEEEEE, TFOEEEEE !

 22. Beste mensen, wat gisteren gebeurde, is diep diep schandalig in het kwadraat. Gelukkig begrijpt 99% van ons dat hier op et forum.

  Wat betreft degenen die graag willen dat deze lui terugvliegen naar hun bergen en schapen ergens hier 2000km verder…effetjes luisteren.

  Marokkanen zijn naar dit land gehaald om vieze klusjes op te knappen. Nederlanders zijn naar die mooie bergen gegaan en hebben ze hier naartoe gehaald. Puur economisch belang.

  Als je begrijpt waarom Spanje en Italie miljoenen illegalen papieren geven dan begrijp je ook waarom wij hier mochten blijven. Puur economische belang.

  Als het Marokkanen betreft dus heh,

  Die lui van gisteren zijn daar een product van. Elk voordeel heeft zijn nadeel!

 23. Zucht altijd maar zeuren dat er gediscrimineerd wordt.. VIND JE HET GEK!? Zoals je maar weer eens ziet, Nederlanders blijven op de tribune ZOALS HET HOORT! Maar die marokkaantjes kunnen zich niet gedragen.. en jullie zijn er nog trots op ook.. Ik zou me kapotschamen, stelletje kleutertjes!

  Wat mij betreft speelt marokko alleen nog maar tegen landen met erge hooligans zodat ze in elkaar gebasht worden als ze dit doen.. Ik bedoel dit hoef je niet te flikken in rusland ofzo..

 24. Volgens mij maakt het niet uit of ze uit de bergen komen of niet. Deze kakkerlakken staan gewoon niet goed in het leven. Hebben totaal geen respect. En thuis een beetje de schijnheilig bij pappa en mamma. Ooit zullen die gasten gestraft worden.

 25. Kom op voetbal rellen doet iedereen!.
  Erger mij meer in de manier waarop dit gebeurt. Veel van dit Marokko tuig is nooit opgevoedt en doet alsof ze overal en altijd de koning zijn. Das leuk voor ze.. maar precies de reden waarom ze zichzelf onvermijdelijk een keer tegen gaan komen. De gasten nemen het niet zo nauw met de wet. En daarom moet de wet deze lui ook keihard aanpakken. In dit geval idd nooit meer marrokaans voetbal in Nederland.
  Extra geld wat door de overheid beschikbaar wordt gesteld om dit tuig aan te pakken mag van mij als belastingbetaler veel hoger worden.
  Lik op stuk beleid en alles van ze afnemen, ook de mogelijkheid om zich achter elkaar te veschuilen.
  Alleen zijn het namelijk makke lammetjes. Kansloze jeugd die iedereen uitdagen.. Vindt je het gek dat dit rascisme opwekt en stemmen op rechtse partijen.. Ga ditr zelf trouwens ook doen na twee inbraken door marrokaans tuig (en ja het waren na getuigen verhoor marrokanen).

 26. eey abdel dus wij berberboeren moet t land uit eh yek eh koewardie
  jullie smerige vieze flashende arabieren
  a jullie zusjes daten negers en hollanders
  b dat laten jullie zwaar toe
  c wij boeren waren hier eerder dan jullie en hebben geholpen aan de opbouw van dit kikkerlandje
  d wij hebben MAROKKO teruggekaapt van spanje en franca
  conclusie kom maar met je bijdehande bek in den haag schreeuwen dat we moeten opkanker dan hang je goosah

 27. Er zijn mij een aantal dingen opgevallen in dit forum:

  1) De meeste Nederlanders die reageren voelen zich vernederd , zie bijvoorbeeld de verwijzing van hagelwit naar de Fifa-site. Advies aan deze mensen is om tegen verlies te kunnen en tja het is maar een spelletje!
  2) De meeste Marokkanen hier maken zich teveel druk om wat andere Marokkanen hebben gedaan. Dit is natuurlijk echte onzin. Waarom toch jongens?? Zolang je er nix mee te maken hebt, moet je er niks van aantrekken!
  3) De relschoppers. Zucht………….laat maar…………

  Aan de andere kant is het natuurlijk ook eigen schuld van onze Nederlandse overheid. T was risicovol en als ik zo de besparingen afweeg zou ik toch voor de militaire politie kiezen. Aanpakken die handel! En ja voor die mensen die graag een onderscheid maken tussen de Arabier of Berber, verwijs ik graag naar het Midden-Oosten. Ga maar die woestijnratten supporten of met ze late night films spelen in Thailand. Trouwens murat geitenneukken doen ze live op TV in Turkije!!!

 28. BEDANKT BEDANKT STELLETJE RAT DRAAIERS DAT JULLIE ONS WEER EENS VOOR LUL HEB GEZET BEDANKT HE en maar klagen wij doen het altijd maar ja die rat draaiers doen het dan ook altijt en verpesten het voor de goede onder ons oppakken en terug sturen naar marokko beter
  adill

 29. Hardhandig aanpakken die relschoppers! Ik zal de politie een paar tips geven (Judas spelen jongens sorry hahahah):

  -Veel wonen in Kanaaleiland ofwel Knaleiland> een wijk in Utrecht
  -Veel wonen ook in Overvecht> ook een wijk in Utrecht, alle straatnamen eindigen op dreef!
  -Maar er zitten ook een aantal in Schilderswijk Den Haag.
  -Overigens niet de dorpen vergeten.

  Kijk dit bedoel ik nou. Helemaal nergens voor nodig dat gezeik ME en géén aap die zich bewoog! Maar NL denkt dit weer via de media op te lossen. Heel jammer….Maar dit werkt contraproductief.

  Jammer voor de talentvolle voetballers van Jong Marokko, zoals Chihi en El Ahmadie en niet te vergeten de anderen die er een mooi potje van maakten. Prachtige overwinning en ik hoop dat Chihi een wereldspeler wordt. Wat een potentie heeft die jongen toch!!!!

 30. He DIRK of je hoe ook mag heten ik betaal ook belasting en stem maar op die fucking rechts
  van jullie! en zeg dat ze mijn belastinggeld met rust moeten laten want, ik werk mij ook de pokken
  om jouw kikkerlandje en de kikkers van brood te voorzien!of zijn jullie dat soms vergeten?
  en wat hoor ik?ik ga op rechts stemmen!!!!!! typisch holbewonertaal!!!! zwakkeling!!!
  Wat er ook gebeurt vive marokko en alle marokkanen !!!

 31. jij ook appie aap vuile Arabier. vergeet niet dat Arabieren het goedkooste volk op de aarde. Kijk naar de je ooms, de pinguis van de golfstaten. wat doen ze andrs dan de kont van Bush de cowboy (of beter gezegd de Arabierenboy) dagelijks te vegen.

 32. hahahahahahahahahahaha
  BOKITO HIER en BOKITO DAAR nog even en dan solliciteren we naar BOKITO
  het is een rage geworden! i.p.v supporters zijn we ineens BOKITO’s geworden.
  wat zielig voor de KNVB.van origine zijn we eigenlijk apen maar, mensen zijn
  we pas daarna geworden dus conclusie:het zit bij ons in de genen en het is
  helemaal normaal als je uitgedaagt wordt en even voor BOKITO gaat solliciteren.
  mensen lach now maar een keertje!

 33. […] nog wel de vraag hoever dit sentiment reikt. Op Maghreb.nl, Maroc.nl, Marokko.nl: hier, hier en hier en op Mzine zijn de afkeurende reacties ook zeer […]

 34. Beste Mensen,

  Gewoon schandalig! Niks meer niks minder. Die lui die de boel vernielden zijn gewoon minder ontwikkeld in het koppie. In plaats van een visitekaartje af te geven, lopen ze de boel te slopen en halen daardoor de marokkaanse gemeenschap (Berber of Arabier, Fock that!!!) weer door het slijk.

  Jij berber… Ja maar ik arabier… Nee berber slecht.. Arabier goed.. Nietes… Welles..
  Haha.. Beginnen ze elkaar ook al af te vallen..

  Relschoppers, bedankt weer voor de slechte reklame die jullie ons (Lees: de goede Marokkanen) hebben bezorgd.

  En voor de mensen die het hier niet mee eens zijn.. STOP!!! Jullie zullen of willen het nooit begrijpen.

  X

 35. Heb ik wat gemist mensen want het ging toch over voetballen?
  Kunnen we geen wedstrijden organiseren voor gelettterde tegen ongeletterde,
  Friezen tegen Berbers,
  Limburgers tegen Arabieren,
  Uitkeringsgerechtigde tegen werkende met miniumloon,
  Straatschoffie’s tegen de politie,
  Staatslieden/wethouders met 2 paspoorten tegen de PVVers met 1 paspoort,
  Ik stel welvoor dat een ieder die mee doet welk beide volkslieden moeten kunnen zingen.
  Iedereen is welkom om mee te doen ook degene die je niet mag op grond van zijn geloof of afkomst of geaardheid/wel of geen slechte jeugd gehad/jeugdpuistjes te laat door gekomen.
  Ik vraag alle Marokkaanse jongens die bij mij hun opleiding hebben gevolgd,en reken maar dat ze kunnen voetballen want we trainde bijna elke dag op het einde van de lessen,want leren kan je altijd,maar voor voetballen worden we eens te oud,of niet dan
  Zo,zijn we weer bij de les.
  Iniat grote leider in deze neem het initiatief,ik wacht volspanning af..
  Groeten
  Henk-Rotterdam ,de echte

 36. Mocro,
  Dat mens dacht dat ze een verstandhouding had met BOKITO en hij dacht elke keer als hij haar zag:
  “Daar hebbie dat takkewijf weer”
  en verdedigde zijn groep.
  Lachen deed hij zeker,nu wij nog

 37. Wat tfoeee op die berberse, ik ben lekker een rifiaa, sla je hoofd duizendmaal tegen een muur en als jij het niet doet dan doe ik het met alle plezier voor jou abdel. Ik ben liever een boerin dan dat ik zo een grote hoofd als dat van jou heb waar maar een halve hersencelletje in rondzwemt dat hopeloos opzoek is naar ………………… Jij had er geen woorden voor, maar ik heb een paar woorden voor jou, Ga jezelf weer nuttig maken op de markt, terwijl ik mijn schapen uitlaat.

  Kortom maak jullie zelf vooral niet gek, wat gebeurt is is gebeurt, krijg het heen en weer Abdel.

 38. dat jullie aisatti uitfluiten vind ik echt schandalig en dan ook nog oerwoudgeliuden makken tegen de donkere spelers van jong oranje vind ik echt niet kunnen en ook nog alles verniellen die dat gedaan hebben die moetten echt tbs dwang verpleging krijgen wat een schande!!!!!!!!! dat zoiets moet gebeuren bij een overwinning er gaat er slecht aan toe in het noorde van nederland met marokkanen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.