Verjaardag vereniging Khmisa

studentenvereniging KhmisaOp woensdag 30 mei 2007 viert studentenvereniging Khmisa haar 2-jarig bestaan. Khmisa heeft weer een hectisch en druk jaar achter de rug, met veel nieuwe mensen en activiteiten. Elk jaar probeert Khmisa originele, informatieve en informele activiteiten te organiseren.

Khmisa zal Khmisa niet zijn, als ze op haar verjaardag informatief en vermaak niet zal afwisselen. Doordat we afgelopen jaar veel gesproken hebben met actieve mensen, die allemaal op hun manier een bijdrage leveren aan onze samenleving, hebben we besloten om de ondernemers onder hun in het daglicht te zetten. We hebben verschillende (Marokkaanse) ondernemers bereid gevonden die openhartig over hun zaak en hun gevecht willen vertellen.

Hoe is het om ondernemer te zijn? Waar loop je tegen aan? Is je culturele bagage een verrijking of een probleem? Heb je als vrouwelijke ondernemer extra bagage? En zo zijn er nog veel meer vragen die beantwoord zullen worden.
We sluiten het eerste gedeelte van de avond af door gezamenlijk te dineren, om dan over te stappen naar het informele gedeelte. De heer Hassanova zal ons laten lachen en de Band Anas zal ons trakteren op allerlei verschillende soorten Marokkaanse muziek(Charki, Chaabi en Rai)

Daarnaast zal Khmisa ook op deze avond afscheid nemen van haar voorzitter Yassmine El Ksaihi en activiteitencoordinator Naziha Akazim. Twee dames die zich jaren (al vanaf Atlasbridges SV periode) hebben ingezet voor Khmisa’s bestaan, reputatie en continuiteit.

Al met al een avond die je niet wilt en mag missen. Zet 30 mei snel in je agenda.

Datum: woensdag 30 mei 2007
Locatie: Restaurant Mercurius, Amsterdam(tegenover Amsterdam Centraal Station)
Tijd: 18.00 – 00.00
Dresscode: Verplicht netjes of Traditioneel Marokkaans
Kosten: Leden –> 7,50 euro
Niet leden –> 15,00 euro
Reserveren: info@khmisa.nl / www.khmisa.nl

Sprekers o.a.:

Melvin Tjoe Nij (Young Global People)
Esma Salama ( Interculturele Academie)
M. Baba ( Mex-IT)
MON (Marokkaanse Ondernemers Netwerk)
Presentator van de avond: Rick Raalte, van Radar Uitvoering

Tot 30 mei!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.