Ali Boussaboun ‘slaat’ terug

BoussabounNadat Pierre van Hooijdonk Ali Boussaboun op televisie aanwees als de grote sfeerverzieker bij Feyenoord, was voor hem de maat vol. In een artikel in De Telegraaf noemt Boussaboun Van Hooijdonk de oorzaak van alle ellende bij Feyenoord.

Boussaboun in de krant: “Koeman en Van Hooijdonk zijn volwassen mensen, hebben een geweldige staat van dienst, maar liegen als kleine kinderen. De harde realiteit is dat zijn zogenaamde vriend Pierre de ondergang van de trainer is geworden. Met hem heeft Feyenoord alleen maar ellende binnengehaald. Van Hooijdonk heeft het achter zijn ellebogen.”

Het hele artikel is te lezen in TeleSport.

6 REACTIES

 1. Boussaboun, goed gedaan jogen. Die van Hooydonk moet niet denken dat hij de status heeft van Maradonna ofzo. Wat heeft hij nou gepresteerd in zijn carriere het is gewoon een middelmatige speler en zeker geen topper, dus hij zich wat bescheidener moeten opstellen.

 2. Trouwens, ik weet niet wat er van klopt maar ik heb gehoord dat van Hooydonk een marokkaanse heeft en dat hij hem als kind in steek heeft gelaten. Misschien verklaart dat wel waarom hij Boussaboun de schuld geeft van alles. Traumatische ervaring aan Marokkanen, tenminste als het klopt van die marokkaanse vader

 3. Van Hooydonk is gewoon een arrogante klootzak die FEYENOORD2 keer genaaid heeft.
  Als speler stelt hij geen moer voor maar kon een leuke vrije trap nemen,dat was alles en daardoor bij vele trainers geliefd.
  In geen enkele wedstrijd heb ik hem zien voetballen,ja langs de zijlijnen de kantjes er van af lopen en een balletje voor geven maar dan had je het gehad,en als er een belangrijke wedstrijd te spelen was dan was hij meestal geblesserd.
  Hij is gelukkig opgerot en gaat naar een amateurclub heb ik begrepen,nu die is binnen 2 maanden ook naar de klote met zo’n arrogante kwal
  Bij NAC moest hij ook oprotten vanwege zijn arrogante houding en incompetente werkwijze en gedrag tegen over de jongere garde.
  Deze man verwachtte dat de spelers in de kleedkamer gingen staan als hij sprak uit beleefdheid voor hem( citaat van een NAC-speler na zijn vertrek aldaar).
  Feyenoord heeft een grote fout gemaakt door Ali te laten vallen,hij heeft echt voetbal waarde voor de club,maar dat zien ze meestal pas als ze weg zijn

 4. boussaboun zal nooit presten wat van hooijdonk heeft geprestterd dus die idioot moet zn bek houden eerst leren voetballen dan praten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.