Mezz wil Marokkaanse jongeren binnenhalen

poppodium MezzHet Bredase poppodium Mezz gaat proberen om meer jongeren met verschillende culturele achtergronden binnen de koperen muren te krijgen. Mezz richt zich op de eerste plaats op Marokkaanse jongeren omdat zij de grootste groep vormen en omdat er bij deze groep interesse is geconstateerd meldt BN/De Stem.

De komende tijd wil Mezz meer diversiteit in haar programmering brengen en in contact komen met Marokkaanse jongeren. “Nee, het is niet bedoeld om jongeren van de straat te houden. Ons doel is leuke muzikale evenementen organiseren, ook voor jongeren met een niet-Westerse achtergrond”, aldus een woordvoerster van Mezz.

Een eerste activiteit is Mezzy Sunday op zondag 3 juni, een soort bazaar van 13.00 tot 19.00 uur met politiek debat, een modeshow door breakdancers en de stand-up comedians Sjaak en Hassan. De dag wordt besloten met een optreden van dj D-Rashid. Volgende maand, op zondag 24 juni, is er in Mezz een tafelgesprek over cultureel divers muziekaanbod en in het najaar heeft Mezz voor de tweede keer een programma in het kader van het Suikerfeest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.