‘Spelen voor Marokko jeugddroom’

Mbark BoussoufaDe 22-jarige geboren Amsterdammer Mbark Boussoufa had dit seizoen een groot aandeel in de titel van Anderlecht, met acht goals en 12 assists. Hij hoopt gauw voor een grote Europese topclub te spelen, maar zijn grote wens is reeds uitgekomen. In 2006 maakte hij zijn debuut voor Marokko in een oefeninterland tegen de Verenigde Staten. Volgens de jonge Marokkaan is het spelen voor Marokko een jeugddroom die is uitgekomen.

Ondanks de interesse van de Nederlandse bondscoach, gaf Boussoufa aan uit te zullen blijven komen voor Marokko. “Oranje heeft een goed team, maar ik voel me Marokkaan. Daarom zal ik blijven uitkomen voor Marokko” zei hij onlangs tegen Novum nieuws(video).

10 REACTIES

  1. Respect voor deze man……geloof me die respect krijg jr alleen als je die verdiend en in mijn ogen zijn sommige spelers verre weg van Respect…..laten we bijv afellay nemen, als k hem tegenkom..k spuug op zn gezicht..!!

  2. Respect voor deze man……hij krijgt zware respct, maar dat kunne we niet van alle Marokkanen onder ons zeggen ..laten we bijv afellay nemen, als k hem tegenkom..k spuug op zn gezicht..!!

  3. fatima je moet op je zelf spugen trut respect voor jongen hebben brengt ons mooie voetbal en voor marokko kies je niet hebben je gezien wat voor spelers ze selecteren ezel maar jij zal ook zo iemand zijn geen verstand van voetbal heeft

  4. rustig jochie je weet tog dat meiden geen verstand van voetbal hebben en het een en ander lullen laat ze lekker lullen zeggen wat hun willen maar ik zou ook niet van marokko keizen nu hoor met die gare trainer en hij selcteert eerste divisie spelers van qatar met nederland kan je misgienb nog wat winnen met marokko moet je lang wagten voor je gaat kiezen

  5. Goofy, een sidewinder is een zelfdoelzoekende raket bij jachtvliegtuigen,maar jij lijkt meer een kruisraket die van koers af is.
    Zenuwachtig voor het examen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.