School voor gesluierde meisjes op komst

hijabsIn het Belgische Molenbeek komt waarschijnlijk binnen zeer korte tijd een islamitische meisjesschool. Alleen meisjes die een hijab dragen zijn welkom. Het doel van de school is het verbod van het dragen van een hoofddoek in het grote deel van de Brusselse scholen te omzeilen, meldt Het Laatste Nieuws.

De komst van de islamitische meisjesschool is al op verschillende reacties gestuit. De fractieleidster van de liberale partij MR waarschuwt dat de school zich naar de regels van de Franstalige gemeenschap zal moeten schikken. Gebeurt dat niet, dan krijgen de meisjes geen wettelijk erkend diploma.

11 REACTIES

 1. Dat is toch geen integratie meer. Jullie moslims schermen je compleet af van de cultuur van het land waar jullie in leven. Ga dan gewoon terug naar je eigen land als het je hier niet bevalt.

 2. je moet beter je bek houden jeh viese biaatch op internet durf je wel te praten en voor gzicht niet egt scheinheilig meskien luister beter naar salah-edin muziek meid van het land van misgien dringhet jedoor da

 3. Ten eerste schrijf je mijn naam met 3 a’s. Daarnaast snap ik de helft niet van wat je lult. Probeer eerst fatsoenlijk Nederlands te leren, ga daarna naar school wat je argumenten zijn ook 0. Ik luister trouwens Anti-Jihad muziek. Geen salade-edin muziek. Bovendien zou ik het je graag eens in je gezicht willen zeggen maar ik ben bang dat het verspilde tijd is aangezien ik nederlands praat. Jij spreekt een taal die ik zo niet thuis kan brengen.

 4. Dit is wel weer apart….
  Als meisjes met een hijab hier op school geweigerd worden is het discriminatie.
  En je mag niet naar die school in Molenbeek zonder hijab…

  DISCRIMINATIE?!?!?!?!?!!?

 5. hahahhahahah, lang leve de islam, islam forever till the end of time inchallah.
  islaam is de mooiste en sterkste religie, alleen mensen met een zwarte pit in hun hart zullen dat niet accepteren, maar wees gerust o moslima’s, de HELL is groot genoeg voor zulke mensen.

 6. Er is er maar één die dat beslist en dat is jouw Allah. Misschien moet je een keer met je kont naar mekka bidden en vragen dat Allah je wijsheid schenkt.

 7. Ik zie heel vaak onze zusters ze gezegd met een hoofddoek en heel strakke jeans of topje. Allah sbt zegt heel de lichaam dekken en niet alleen de hoofd.
  Maar ze lang wij de rechte pad niet volgen worden wij niet met rust gelaten. Allah sbt heeft de mens en jen geschapen om hem te dienen en niet anders om .
  Wij moslims moeten eerst de normen en waarden van de islam goed kennen en ons daar aanhouden anders verdwalen wij ze als het nu is En ze als jullie weten in België hebben de meeste moslims een koophuis riba rente in de koran staat in sora de koe 278. O, jij die gelooft, vrees God en doet afstand van de rest van de rente, als je gelovig bent.
  279. Maar indien je dit niet doet, bereidt je dan ten oorlog met God en Zijn boodschapper; indien je berouw hebt is voor u het oorspronkelijke kapitaal: zo zult jij geen onrecht doen, noch zal je onrecht worden aangedaan.
  En dat is ons grote probleem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.