Nieuwe voorzitter Nederlandse Moslim Raad

Abdullah HaselhoefIn haar vergadering van vorige week heeft de Nederlandse Moslim Raad ( N.M.R. ) de heer A. Khairoun gekozen tot voorzitter. Volgens een persbericht kijkt het Bestuur met genoegen terug naar de periode waarin haar vorige voorzitter, Abdullah Haselhoef(foto), leiding heeft gegeven aan de N.M.R. De heer Haselhoef blijft volgen de raad lid van het Bestuur.

Het persbericht meldt verder: “De N.M.R. kent het principe van roulerend voorzitterschap. De heer Khairoun is een bekende en bekwame bestuurder die zich al jaren inzet voor het wel en wee van de moslimgemeenschap in Nederland. De ingezette beleidslijn van de N.M.R. waar de heer Khairoun mede architect van is, zal worden gecontinueerd”.

1 REACTIE

  1. Geachte Hr. Khairoun.Naar aanleiding van uw brief over is heeft niets met islam te maken wil ik graag het volgende vragen en verzoek u mij dan ook antwoord te geven. Mijn eerste vraag : de mensen van is zijn toch de mensen die met de koran zijn opgevoed vanuit de koran doen zij toch wat zij doen. vraaag 2 : de meestal jongelui uit europa die zich melden voor is hebben toch vanuit hun opvoeding die gekenmerkt wordt door wat in de koran staat , mede gevoedt met wat in de moskee gepredikt wordt deze keuze gemaakt.Men zou kunnen stellen dat de koran een voedingsbodem is voor alles wat momenteel gebeurd. Als dit niet zo is dan is er toch iets fudamenteels mis met de uitleg van de koran ondanks alle mooie praatjes.
    Is mijn stelling onjuist als ik zeg dat het juist de analfabeet mohammed was in tegenstelling tot Jezus die niet zon goede reputatie had met oorlogsvoering en de daarbij behorende moorden en het maken van vrouwen en kinderen die vaak gespaard werden maar vaak tot slaaf veroordeelt hun verdere leven moesten slijten. Was het niet mohammed de analfabeet die nog lezen nog schrijven kon die zijn joodse vrienden in Medina in meerder etappes heeft uitgemoord en vrouwen en kinderen tot slaaf maakte. Was het niet mohammed die predikte dat het hebben van 4 vrouwen als maximum predikte en er zelf een paar meer had die een joodse vrouw die hij als echtgenote wilde hebben maar het verdomde om moslima te worden als slavin nam , ja hij nam haar gewoon en daarmee het bed deelde en een zoon bij haar verwekte , respectloos als hij was , dat is het voorbeeld waar IS uit put. Deze analfabeet zet mensen aan tot wat er nu gebeurd , goed voorbeeld doet goed volgen zal ik maar zeggen. Is het niet de opdracht en plicht van de moslim , voortgekomen uit de woorden van mohammed die verplicht tot de gehele mensheid onder de dictatuur van de islam te brengen een herhaling van zetten die voortgekomen is uit het christendom waar er ook zulke achterlijke ideeen op nagehouden werden let wel werden. dat is wat Is aan het doen is de verplichtingen en wetten gedicteerd door mohammed uitvoeren. of zit ik er naast graag zou ik van U vernemen dat ik er helemaal naast zit als u dat kunt bekeer ik mij gelijk tot de islam en meld ik mij om van de werled één kalifaat te maken en leef ik onder de dwang ja de dwang van allah verder. met groet uw antwoord tegemoed ziend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.