Aissati: ik ben er voor mezelf uit

AissatiVolgende week zondag begint het EK 2007 onder 21. Voor Ismail Aissati volgt na het EK21 een moeilijke keuze, wordt het Marokko of Oranje? Tegen dagblad De Limburger gaf de jonge Marokkaanse profvoetballer aan dat hij er zelf al uit is. Al geeft hij nog niet aan wat de keuze is geworden. Bekijk het interview op de site van de krant.

23 REACTIES

 1. die gaat insha’allah voor maroc kiezen en als hij toch voor nl gaat dan zie ik hem voor altijd als een landverrader en ga niet lopen zitten zeggen van jah hier heb je meer toekomst want zulke onzinnen daar heb ik geen zin in!!!

 2. waarom moet hij wachten na de EK 21? hij wil de groep niet storen met zijn keuze. als hij nu zeg ik kies voor marokko dan word het zeker een slecht EK voor jong oranje. als hij voor oranje kiest dan had zeker nu gezegt. 90% kiest hij marokko en 10% oranje

 3. AISATTIE IK HOOP DAT JE VOOR MAROKKO GAAT KIEZEN WAND MAROKKO IS JE VADER LAND TOCH ALS JIJ VOOR MAROKKO KIEST WORD IK BLIJ WAND JIJ KAN MAROKKO BETER MAKEN .

 4. Als hij voor Oranje heeft gekozen, dan zou hij dat nu gewoon al kunnen zeggen, aangezien hij nu toch al voor Jong Oranje speelt.

  Hij heeft de beslissing al gemaakt en hij laat dit weten nadat hij wordt opgeroepen voor dat land. Lijkt me duidelijk dat dat Marokko is, want anders is er totaal geen reden voor geheimzinnigheid.

 5. landverrader ?? man waar ben je in hemelsnaam mee bezig ? wat ben jezelf dan ? wat doe je dan hier in nederland ? je bent zelf een landverader door hier te gaan wonen!

 6. Typisch zo een domme, onbenulle, niet doordachte, illegale, reactie van mevr FAAT…, toekomst, wat heeft toekomst nou weer te maken met het land waar je voor speelt, of waar je vandaan komt…

 7. grogba die verdient toch ook niet minder omdat hij toevallig voor ivoorkust speelt en eto’ die verdiend ook niet minder omdat hij voor kameroen speelt…ilie

 8. ik wel dat AISATTIE bij marokko speelt

  ik hoop voor hem zen toekomst bij marokko speelt

  ik hoop dat AISATTIE bij marokko speelt

  voor zijn toekomst is beter voor hem marokko te kiezen want bij marokko spelt hij beter
  ik kies voor 200% dat AISATTIE bij marokko speelt

  ik denk dat AISATTIE voor marokko kiest 200%

  alvast bedankt AISATTIE

 9. ey ruud,,of ik nou hier woon of in china kan me geen reet,,deze land is opgebouwd door onze opa’s en niet door jou geliefde opa,want kees wou geen vuile werk doen ey,,tazz jullie werden zefls boos toen ceedorf tegen psv speelde(ac milan) jullie gingens hem uitfluiten en zelfs liedjes over hem zingen, en dat is nog een club tegen club laat staan als hij met marokko speel.jullie zouden hem misschien wel shi celstraf geven:S want met deze hollanders weet je het nooit

 10. hij en maroufi keizen waarschijnlijk voor marokko maroufi heeft ook geen zin om voor belgie te spelen dus marokko en aisatti die geeft in dit intervieuw al aan dat het marokko word

 11. Voor diegenen die denken dat Aissati voor NL zou kiezen, kijk eens nou goed naar zijn intervieuw, hij zei letterlijk dat de supporters geen aandacht moet geven, m.a.w : de supporters en de uitslag zullen geen invloed hebben op zijn keuze, hij zei al meerdere malen dat hij voor Marokko gaat kiezen, en dat geloof ik best!
  Aissati is een echte Marokkaan die graag in het Marokkaanse shirt wil spelen ongeacht een betere carriere als Nederlander of wat dan ook.

 12. aisatti ik ben voor jou kom op kies voor je land
  je bent tog marokaan kies voor marokko
  dat gaat aleen beter woorden met marokko ales je marokko kiest
  dan is de marokko de besten voetballer
  iik hoop dat het beker van 2007 voor ons is
  dus kies voor marokko
  bedankt aissatti
  ik hoop voor ons toekomst dat je voor marokko gaat kiesen

  bedankt nog aissatti

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.