Ali Boussaboun ook naar Qatar?

BoussabounEerder kon je op Maghreb.NL lezen dat Adil Ramzi volgend seizoen mogelijk niet meer in Nederland speelt. Voor de aanvaller lonkt namelijk een avontuur in Qatar. Volgens het Algemeen dagblad kan ook Ali Boussaboun voetballen in de oliestaat.

Boussaboun, wiens contract bij Feyenoord nog loopt tot medio 2009, kan aan de slag bij Al-Wakrah schrijft de krant. De Marokkaanse aanvaller moet vertrekken bij Feyenoord, waar er geen toekomst meer voor hem is. Volgens V-bal.nl ligt Boussaboun zijn voorkeur in Engeland, maar de vraag is of er interesse is/zal komen vanuit de Premier League.

Ondertussen hoopt ook NAC Breda binnenkort Ali Boussaboun te presenteren als aanwinst voor volgend seizoen.

3 REACTIES

  1. ALI NOUSSABON BLIJF IN NEDERLAND GA TERUG NAAR NAC BREDA DAT IS EN GOEIE TEAM EN FEYNOORD WAS VAN JOUW EN SLECHTE KEUZE ALI GA NIET NAAR QATAR BLIJF IN NEDERLAND

  2. Zo top is de eredivisie nou ook weer niet, hoor. En ik weet niet hoeveel hij daar kan gaan verdienen, maar het is zeker wel heel wat meer dan bij NL dse club. dus ik zou gewoon die kans pakken, het lijkt mij daar veel betere sfeer dan in deze NL maatschappij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.