Marokkaanse jongeren maken eigen film

Marokkaanse jongeren maken eigen filmOnervaren acteurs die zo van de straat zijn geplukt spelen de hoofdrol in een film die in Helmond wordt opgenomen. Donderdag waren de eerste opnames van de film. De film is een idee van Marokkaanse jongeren en laat zien dat het niet altijd fout afloopt met jongeren die een misstap begaan.

De filmploeg zoekt nog vrijwilligers die mee willen helpen. Geen acteurs, want die zijn er al genoeg. Geïnteresseerden kunnen kontakt opnemen met de stichting welzijn Helmond. Op de site van Omroep Brabant kun je terecht voor een audio fragment over dit onderwerp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.