PVV: ‘Hoofddoek in auto gevaarlijk’

‘Hoofddoek in auto gevaarlijk’Geert Wilders’ anti-moslim Partij voor de Vrijheid (PVV) wil een onderzoek naar het ‘snel toenemende aantal’ vrouwen met hoofddoekjes achter het stuur. De hoofddoek zou het blikveld van vrouwelijke bestuursters flink versmallen, waardoor zij fietsers en voetgangers te laat opmerken bij het afslaan.

Dat stelt het Kamerlid Barry Madlener van de PVV, die wil dat minister Eurlings van Verkeer de gevaren van het hoofddoekje en de burka gaat onderzoeken. “Ik heb al van meerdere mensen gehoord dat zij bijna overhoop zijn gereden door een vrouw met hoofddoekje. Normaal zie je vanuit je ooghoeken nog wel bewegingen, maar met zo’n ding op niet “, legt Madlener uit. Bovendien zouden verkeersdeelnemers die het hoofddeksel dragen minder horen.

16 REACTIES

 1. Nou ,als dit verhaal na grondig onderzoek van verschillende onafhankelijke partijen,toch aan het licht zou brengen dat dit idd het geval is.Dan ben ik de laatste die dit tegen zou houden.Want ja,er gaat natuurlijk niets boven de verkeersveiligheid……tja en bovendien in de auto ben je toch ook al bedekt zonder hoofddoekje. Beslamaaaa

 2. Het begint echt vervelend te worden En zeggen dat wij moslims niet deugen waarom haten wij jullie je moeders om dat jullie ons lastig vallen met alles

 3. Hety word tijd dart de deuren van de klinieken verder opengaan en dit soort imbecielen zo snel mogelijk uit de maatschappij verwijderen met een levenslange TBS zonder uitzicht op vrijlating.
  Dit is echt te krankzinnig voor woorden.
  En de rest van dat zooitje in Den Haag zwijgt in plaats van heftig te protesteren en bezwaren in de kamer te doen.

 4. kan het nog gekker??? vandaag is de hoofddoek een belemmering voor de veiligheid in het verkeer, morgen is de hoofddoek een belemmering voor de samenleving in het algemeen, overmorgen zullen ze beweren dat mijn hoofddoek allerlei stoffen aantrekt die slecht zijn voor onze gezondheid…het wordt maar met de dag gekker….ach jah, de PVV zoekt gewoon weer aandacht, anders kan ik het niet verklaren..

 5. haha, binnenkort in de Tweede Kamer: ‘Het hoofdoekjes en verkeersveiligheidsdebat’. lachen 🙂

  Paar kanttekeningen:
  1. Ik denk dat dit bericht omdat het alleen al van de PVV komt irritatie opwekt. Maar een bevestiging van het anti-moslim karakter van de partij heeft niemand meer nodig. Vraag me af of dit wel serieus zou worden genomen als het eens door een echte politieke partij zou worden uitgezocht, lijkt me niets op tegen, maar het zou toch weer een anti-moslim gevoel opwekken…

  2. Als de resultaten het idd aantonen en hoofddoek achter het stuur wordt verboden, dan moet iedereen (vrouwen en mannen) voortaan ook kaalgeschoren achter het stuur, want een belemmerend kapsel (afro, verkeerd gekamd haar, lang haar, kuif etc etc) is ook gevaarlijk. Daarnaast mogen alleen nog mensen met 100% goede ogen autorijden of mensen met lenzen. Want een bril is uit den boze (die mensen zien in de linker- en rechterooghoeken ook minder!)
  En ook het petje mag dan natuurlijk niet meer.

  3. Wat betreft het argument ‘minder horen door een hoofddoek in de auto’ kan natuurlijk alleen maar worden gelachen. Ik denk namelijk dat dat niet het geval, maar stel dat het wel zo zou zijn dan lijkt mij dat de verkeersveiligheid beter gediend wordt met het verbieden van de autoradio (en soms vrouwelijke medepassagiers :P), die belemmeren namelijk het horen van belangrijke dingen 99% van de autobestuurders. Wat is percentage vrouwelijke bestuurders met hoofddoek nou vergeleken hiermee…..

  4. Verder: ik hoor dagelijks van mensen dat ze bijna overhoop zijn gereden door vrouwen in het algemeen, of ze nou hoofddoek dragen of niet, ze kunnen nu eenmaal niet rijden! Dus ik vind dat er onderzoek moet komen naar het rijgedrag van de vrouw en dat daarna alleen nog mannen mogen rijden net zoals in Saudi Arabie!!!!! (Dit is natuurlijk net zo’n grote onzin als het bovenstaande nieuwsbericht)

  5. Tot slot: ik vind eigenlijk dat iedereen in een cabrio moet rijden omdat in een cabrio het gezichtsveld optimaal is 🙂 en ook vind ik dat iedere verkeerssituatie waarin iemand overhoop dreigde te worden gereden moet worden onderzocht, het ligt namelijk net zo vaak aan de indeling van de openbare ruimte.

 6. volgende onderzoek gaat zeker over baarden die het zicht van de stuur belemmeren.!!!!
  wil je, je argumenten sterken dan moet je met cijfers komen. hoeveel ongelukken gebeuren er met fietsers? hoeveel vrouwen zijn daarbij betrokken? en hoeveel vrouwen dragen daarbij een hoofddoek?
  je kan niet op reacties afgaan van racisten die op een fiets zitten en zien een vrouw met hoofddoek rijden en bang zijn om aangereden te worden. dat is gewoon hypocriet.

 7. Het komt er gewoon op neer, dat meneer Geert Wilders absoluut geen leven heeft.
  Hij probeert dag en nacht redenen te zoeken om de samenleving met moslims te belemmeren, echt ongelofelijk..!!
  Als geertje Zo doorgaat word het alleen maar erger en hebben wij er geen overzicht over!
  Ik heb er totaal geen woorden voor eigenlijk..

 8. Ik wil alleen maar even zeggen Tazz 3liehom dat is alles.. Serieus, ga een leven zoeken!
  We weten het nu wel hoor, Wilders ik kan toch ook vragen of ze een onderzoek naar jou laten doen, misschien dat al die chemische haarverf een beetje telang op je hoofd heeft gezeten dat je daarom nu niet meer logisch na kunt denken. Wat ze moeten gaan onderzoeken is het aantal verkeersslachtoffers die per jaar worden gemaakt omdat ze dronken achter het stuur kruipen, of met vrachtwagenschauffeurs die in slaap vallen, wat is er bang dat marokkaanse vrouwen jullie duidelijk laten zien dat ze geen slachtoffertjes zijn van onderdrukking omdat ze wel achter het stuur zitten en wel weten hoe ze gas moeten geven..? Natuurlijk zijn jullie er bang voor want zo kunnen jullie natuurlijk minder snel zeggen dat jullie hooffdoek willen bestrijden omdat “wij” onderdrukt worden door onze mannen.. Nee he die smoes is er dus uit..

 9. het zou kunnen het belemmert wel een stukje van het zicht! ik zie er wel wat in, want vaak zie ik mama fatima met hoofd hoofddoekje.,zonder te kijken de weg over steken.

  kan zijn dat de hoofddoek het uitzicht belemmert of dat mama gewoon niet uitkijkt.

 10. Yassin zegt: ….!

  of kan het zo zijn dat jullie met jullie geloof ons lastig vallen. en marokkaanse en turkse personen die niks met het geloof te maken hebben lastig blijven vallen.

 11. Eyy wilders! Hoeveel slachtoffers vallen er door de oorzaak dat men dronken achter de stuur gaat zitten?? Nou… ga dan alcohol verbieden e boer! Dan daalt het aantal verkeersslachtoffers met minimaal 80%!!!

 12. […] hoofddoek door studente verbieden.Moslimadokter mét hoofddoek.Stemmen tegen Wilders met hoofddoek.Hoofddoek in auto is gevaarlijk.Meisje mishandeld omdat ze geen hoofddoek droeg.Hoofddoek vergelijkbaar met lange […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.