Mri-scan voor Ismaïl Aissati

AissatiIsmaïl Aissati ondergaat vandaag een mri-scan. De middenvelder van Jong Oranje viel zondag in de eerste wedstrijd van het Europees kampioenschap tegen Israël (1-0) vlak voor rust uit met een knieblessure. Dat meldt De Telegraaf.

De PSV’er heeft al een paar maanden last van zijn rechterknie, maar nu voelde de pijn anders. Over zijn inzetbaarheid voor de rest van het toernooi wilde de spelbepaler nog niets kwijt. „Daar kan ik nu nog niets over zeggen, en de dokters ook niet.” Bondscoach Foppe de Haan zag het somber in. „Ik ben er niet zo positief over”, zei hij na afloop.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.