Haselhoef weggepest naar Duitsland

Abdullah HaselhoefImam Abdullah Haselhoef uit Krabbendijke emigreert naar Duitsland. Alle treiterijen in Nederland zijn hem teveel geworden, zei hij vrijdagochtend tegen Omroep Zeeland. Na 25 incidenten zijn Haselhoef en zijn gezin het beu. De ramen van zijn boerderijstallen werden ingegooid en banden werden lekgestoken. Haselhoef verhuist naar Duitsland, het geboorteland van zijn echtgenote schrijft De Telegraaf.

Haselhoef werd volgens de krant landelijk bekend na de aanslagen van 11 september 2001. Hij sprak tijdens een herdenkingsdienst, waarbij onder andere het Nederlandse kabinet, kroonprins Willem-Alexander en Máxima aanwezig waren. De Nederlandse premier Wim Kok was zeer te spreken over zijn bijdrage. Daarna was Haselhoef regelmatig op de Nederlandse televisie te zien als officieuze woordvoerder van de moslims in Nederland.

16 REACTIES

 1. Het was best een aardig kereltje hoor maar toch, good riddens! Goed voor Nederland, slecht voor Duitsland en Europa. Waarom gaat hij niet terug naar Suriname. Als moslims vertrekken naar islamitische landen om zich daar voorgoed te vestigen is dat een applausje waard. Het zou echter nog beter zijn als zij zich totaal zouden afkeren van de islam!

 2. ik haat die kk hollanderss wrom hebben ze neit respect voor Onz wij (moslim broeders Moslim zusters) wrom die iman abdullah haselhoef meot Gwoon in Nl blijfen fok die kk nederlanderz
  ze dagten egt dat ze Kunnen f0kken met Moslims Allochtonen alleszzzz Wij ZIjn die Mensen die Jullie eten geven kk zieligerdsss Tf0eeeeeluk2u

  groetjezz Nadiii

  A salaam alaykom

 3. Sven-Eric van Osch,
  Je naam getuigt toch wel van een komaf en dat jouw ouders hun best hebben gedaan er iets van te maken met hun zoontje.
  Het is alleen jammer dat het verspilde tijd en moeite is geweest op jou op te voeden in de normale omgangsvormen.
  Waarschijnlijk ben je ook blijven hangen in de gedachten en denkwijze van je eigen bijbelwereld met je eigen bekrompen kerkelijk opvattingen.
  Leer nu eens om respect te hebben voor elk geloof of je het er mee eens bent of niet.
  Dat er figuren zijn die het geloof gebruiken om misdaden te begaan is iets heel anders dan de rechtgeaarde gelovige.
  Ik kan niet anders dan constateren dat jij waarschijnlijk de aansluiting bij de maatschappij hebt gemist en waarschijnlijk nog veel meer gaat missen tot groot verdriet van je ouders die zo hun best hebben gedaan.
  Misschien gaat het beter met de andere kinderen thuis.
  En om je eventuele opmerking even kort te sluiten,ik ben geen moslim.

 4. Blauwe Teus ,
  Een boerenknulleke?
  Ik denk eerder zo’n gereformeerd plattelandslulletje.
  Hij maakt namelijk wat spelfouten in de verbasteringen die gelijk doen blijken dat hij inderdaad gewoon een kaaskop is.
  Zal zondagmorgen wel gewoon in de kerk zitten na zaterdagavond zich bezopen te hebben en pilletjes te hebben geslikt.
  En dan maar met een uitgestreken muil in de geloofbelijdenissen meedoen.
  Hypocriete huichelaars zijn het .

 5. Aan Allochtoon – Hamas:

  Wie zegt dat Haselhoef is weggegaan als gevolg acties van K… nederlanders ? Sommige moslims vonden hem niet extremistisch genoeg. Ik sluit niet uit dat moslims zijn ramen hebben kapot gegooid. Haselhoef probeerde een brug te slaan tussen christenen en moslims, twee broedergeloven. Extremistische moslims en imams zorgen echter dat die kloof groter wordt en dat is spijtig. Ik ben zelf veel in Egypte geweest en daar gaat het wel heel goed tussen christenen en moslims. Islam en Christendom zijn immers de meest verwante geloven, dus het moet goed kunnen gaan.

  Maarten

 6. Nee hoor klopt niet Maarten!!!! Onzin wat je verkoopt. Wij (Moslims) zijn het meest verwant met Joden. Meer dan Christen met Jood of Moslim met Christen. Verder denk ik dat Haselhoef gewoon aandacht tekort komt. Ik snap überhaupt de moslims niet die graag in de picture willen komen…………Christenen maken de grootste rotzooi op aarde zie Hitler WOII. Zie Bush en Balkenende tegenwoordig!!!!

 7. dat klopt wat de koran is niks meer dan een verzameling van joodse oude teksten. er staan zelf fouten in de koran over de geschiedenis van het joodse volk.

  alllah was toch al weetend en oppermatig, beetje dom van allah he!

 8. Christenen hebben natuurlijk schuld aan de chaos in het midden oosten door na de uiteenval van het osmaanse rijk de kaart te veranderen.

  De eenheid die erop dat moment bestond tussen moslims verdween grotendeels. Er bestond toen alleen nog een eenheid door taal en Islam. De stichting van de staat Israël, op religieuze joodse gronden droeg daar niet aan bij. Dus in zoverre heb je gelijk.

  De chaos die Hitler veroozaakte heeft vrnl. te maken met jaloezie op de handigheid van de Joden, die goede handelaren bleken te zijn. Bekend is de term Jodenstreken. De vraag is echter of dit soort mensen handelen vanuit het christendom. Het zijn eerder extremisten die dit doen (Bush en zijn aanhang behoren tot een groep conservatieve christenen). Desalniettemin geloof ik dat de oorlog in Irak vrnl. door oliebelangen wordt gemotiveerd en niet door christelijke kruisvaders (zie de uitspraken van Bin Laden) .

  Het neemt echter niet weg dat hier in het westen een scheiding tussen kerk en staat is tot standgekomen (tot op zekere hoogte) en dat kan van de meeste Islamitische landen niet gezegd worden. Christenen worden in veel Islamitische landen ongelooflijk onderdrukt. In Egypte mogen geen kerken meer gebouwd worden en de koptische christenen zijn daar al langer dan de moslims.

  Bepaalde Imams in Nederland zetten aan tot haat. De moslims hebben het echter goed in Nederland. Zeker in vergelijking met hoe christenen daar ( in Arabische landen) worden onderdrukt via van allerlei wetten. Daarnaast mogen ze daar niet eens kerken bouwen.
  De oorlog tussen Israël en de arabische wereld is achterlijk want als je de bijbel en de koran erop naleest dan kun je lezen dat joden en arabieren verschillende stammen. Stammen die elkaar uitmoorden omdat religies beweren dat zij de waren religies zijn, dat is toch niet slim of wel.

  Dus als christenen er zo’n chaos van maken, kijk dan is naar de arabische wereld.

  Maarten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.